تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : اخبار, مبانی علوم انسانی اسلامی
شماره : 5329
تاریخ : ۱۱ تیر, ۱۳۹۷ :: ۱۳:۰۳
کتاب «مردم شناسی تحول در علوم انسانی» منتشر شد

کتاب «مردم شناسی تحول در علوم انسانی» اثر دکتر ابراهیم فیاض (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) از سوی انتشارات کتاب فردا و با همکاری دفتر نشر معارف منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح_اندیشه، کتاب «مردم شناسی تحول در علوم انسانی» اثر ابراهیم فیاض (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) از سوی انتشارات کتاب فردا و با همکاری دفتر نشر معارف منتشر شد.

کتاب «مردم شناسی تحول در علوم انسانی» مجموعه مقالات، گفتارها، گفتگوها و مناظره های دکتر ابراهیم فیاض با موضوع علوم انسانی، تولید علم و تحول در علوم انسانی است که از منظر مردم شناسی و جامعه شناسی به این موضوع پرداخته و به همت یاسر عسگری گردآوری و تدوین شده است. پیش از این نیز دو کتاب «تولید علم و علوم انسانی»، «مردم شناسی ایرانی» از مجموعه مقالات و گفتگوهای وی از سوی انتشارات سپیده باوران تدوین و منتشر شده است و این کتاب سومین کتاب از این مجموعه است.

محتوای کتاب

عناوین مقالات و گفتگوهای این کتاب عبارتند از: تحول در علوم انسانی، علم دینی و بایسته های نواندیشی و دین پژوهی معاصر، اسرائییلیات این بار در علوم غربی!، از معنا تا هنجار؛ تأملی در معنای کلام اسلامی، کلام اسلامی آنچه هست و آنچه باید، رجعت گرایی در دوره پهلوی، بررسی اندیشه های شهید مطهری، برسی آراء و نظرات شهید مطهری، بررسی اندیشه و روش فکری شهید بهشتی، بررسی اندیشه های دکتر شریعتی، اشکال شریعتی در نقد روحانیت، جامعه نه امت آری؛ مردم شناسی ولایت فقیه، واقعیت ما و حقیقت موعود؛ مهدویت، عقلانیت و فطرت، هنوز حرفی برای گفتن نداریم (وحدت حوزه و دانشگاه)، گسل های دانش در دانشگاه وارداتی مانع جدی آزاداندیشی، دانشگاه و سندروم ISI، از رنجی که می بریم، درآمدی بر الگوی پیشرفت حکمت بنیاد، خطر بازگشت به فقه سکولار، از دانش های انتزاعی به مهارتی، اسلام دین یا مکتب؟، نقد؛ ضرورت و چگونگی آن در جامعه ایرانی، انقلاب اسلامی و ضد انقلاب اسلامی، توسعه عقلانی؛ بررسی مولفه های دینی و اقتصادی توسعه در ایران، حدیث و الگوی ارتباطی، نظریه پردازی متقابل دین و علم از منظر امام خمینی(ره)، ارتباطات؛ انسانی یا جمعی؟، نه عرفان شرقی و نه فلسفه غربی؛ فقط حکمت اسلامی، موعودگرایی و مدرنیسم؛ چاره کار تقویت فقه است، مکتب ایرانی و دیدگاهها در این باره، ساختارها و آدمها، تولید ملی و نقش حوزه و علوم انسانی، آسیب شناسی وضعیت ترجمه و علوم انسانی، از اصول فقه گرایی تا روشنفکری دینی، فردوسی؛ زمینه ساز ظهور فلسفه اشراق، جستاری نظری بر امکان طرح جامعه شناسی دینی و آینده علوم اجتماعی در ایران.

مشخصات

چاپ اول کتاب «مردم شناسی تحول در علوم انسانی» در ۴۵۲ صفحه، قطع رقعی، تیراژ ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۰۰۰۰ تومان از سوی انتشارات کتاب فردا منتشر شده است. از این نویسنده و پژوهشگر تاکنون کتابهای «تعامل دین، فرهنگ و ارتباطات»، «مردم شناسی دینی توسعه در ایران»، «تولید علم و علوم انسانی»، «مردم شناسی ایرانی: تأملاتی در وضع امروز ایران»، «ایران آینده؛ به سوی الگوی مردم‌ شناختی برای ابرقدرتی ایران»، «جامعه ‌شناسی معرفتی ادبیات و ارتباطات» و «مهندسی فرهنگ عمومی: رهیافت های نظری» منتشر شده است. «مردم شناسی دانشگاه ایرانی»، «مردم شناسی سینما و رسانه ایرانی» و «مردم شناسی خانواده ایرانی» از دیگر کتب در دست تدوین مجموعه مقالات، گفتارها و گفتگوهای این استاد دانشگاه است.

انتشارات کتاب فردا از ناشران تخصصی در حوزه علوم انسانی است که در سال ۱۳۹۲ ناشر برگزیده کتاب سال حوزه شده است که «جهان­ های اجتماعی»، «نماد و اسطوره»، «روش شناسی انتقادی حکمت صدرایی»، «انواع و ادوار روشنفکری» و «اخلاق و عرفان»(حمید پارسانیا)، «تحلیل ماهیت تکنولوژی» و «مهندسی تمدن اسلامی؛ موانع و الزامات» (عبدالعلی رضایی)، «بینش تمدنی؛ بر اساس درس­های استاد محمدمهدی میرباقری»، «تحول در علوم انسانی» (۳جلد)، «گفتمان تجدد» (محمدرضا خاکی)، «تحلیل هویت علم دینی و علم مدرن» (محمدرضا خاکی)، «نظریه سیاسی شهید صدر» (طالب همدانی)، «تحول حوزه علمیه و روحانیت» (علیرضا پیروزمند)، «جستارهایی در فقه حکومتی» (عباسعلی مشکانی سبزواری)، «تأملاتی در فلسفه اسلامی» (سید یدالله یزدان ­پناه)، «هویت ما» (حسین کچویان) و «واکاوی بنیان­ های ایدئولوژیک سند ۲۰۳۰» (رضا حبیبی) از آن جمله است.

برای تهیه این کتاب و دیگر آثار ابراهیم فیاض و محصولات انتشارات کتاب فردا، با شماره ۰۲۵۳۷۷۴۶۹۹۲ یا سایت اینترنتی Bookroom.ir  می توانید تماس بگیرید. فروشگاه های معتبر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و فروشگاه های پاتوق کتاب در سراسر کشور (دفتر مرکزی ۰۲۵۳۷۷۴۰۰۰۴) نیز محل عرضه آثار این ناشر هستند.

انتهای پیام/

منبع: مهر

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.