تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : اخبار, برگزیده ترین ها
شماره : 13524
تاریخ : ۱ آبان, ۱۳۹۸ :: ۱۷:۴۷
حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی فعالیت ۳۳۰۰ مبلغ در طرح هجرت/ آگاهی بخشی به مردم در تمامی عرصه‌ها از رسالت‌های ذاتی حوزه است حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی با اشاره به طرح هجرت گفت: در این طرح سه هزار و ۳۰۰ روحانی همراه با خانواده خود در مناطق مختلف کشور مستقر شده‌اند و به اقامه نماز جماعت و تبلیغ و سخنرانی برای مردم این مناطق می‌پردازند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در گفت‌وگویی، با اشاره به طرح هجرت گفت: در این طرح سه هزار و ۳۰۰ روحانی همراه با خانواده خود در مناطق مختلف کشور مستقر شده‌اند و به اقامه نماز جماعت و تبلیغ و سخنرانی برای مردم این مناطق می‌پردازند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که دو هزار و ۶۵۰ مبلغ در طرح مدارس امین حضور دارند، اظهار کرد: مدارس امین مدارسی هستند که برنامه‌های فرهنگی از جمله اقامه نماز جماعت از سوی مبلغان اعزامی حوزه به این مدارس انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی، به طرح‌های تمسک به ثقلین، مسجد تراز، پیوند آسمانی و امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دیگر طرح‌های این معاونت اشاره کرد و گفت: در طرح پیوند آسمانی صدها نفر از جوانان با وساطت امام جماعت مساجد توانسته‌اند ازدواج کنند.

وی تصریح کرد: البته حوزه امکانی برای حمایت مالی در این زمینه ندارد و صرفاً تسهیل در فرایند شکل‌گیری ازدواج را با وساطت و صحبت با خانواده‌ها دنبال می‌کند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه تشکیل شوراهای «پیوند آسمانی» در شهرها و روستاها را در این راستا ارزیابی کرد و ادامه داد: براساس این طرح مبلغان در رابطه با ترویج فرهنگ ازدواج آسان و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق آگاهی‌های لازم را به مردم و خانواده‌ها می‌دهند که جزء رسالت ذاتی حوزه و روحانیت است.

وی در ادامه اضافه کرد: مسجد تراز رسیدن به مسجد فعالی است که در آن در سه وقت نماز جماعت اقامه می‌شود و دارای امام جماعت فاضل و فعال است و برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی متناسب با هر منطقه در آن انجام می‌شود.

حجت‎الاسلام والمسلمین نبوی ادامه داد: در طرح تمسک به ثقلین هم هر مبلغ در منطقه‌ای که حضور دارد، پایگاه‌های قرآنی ثقلین را راه‌اندازی و در کنار آن مسائل مختلف مردم را نیز بررسی و به آن رسیدگی می‌کند؛ زیرا امروز با توجه به گسترش فضای مجازی و آسیب‌های جدی آن، مبلغان باید بیش از پیش نسبت به اجرای برنامه‌های تبلیغی برای مردم و جوانان برنامه داشته باشند.

وی با اشاره به تبلیغ اینترنتی در فضای مجازی و ضرورت آن در دنیای معاصر و محدود نشدن به تبلیغ سنتی، ابراز کرد: از جمله فعالیت‌های این معاونت، تولید محتواهای تبلیغی باکیفیت است؛ زیرا جوانان امروز به راحتی به شبهات دسترسی دارند و شبهه را باید بلافاصله پاسخ بدهیم که تبدیل به گره ذهنی در ذهن جوانان نشود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه پویش «هل من ناصر» در ایام عزای امام حسین(ع) راه‌اندازی شده بود، بیان کرد: هدف از طرح، تبیین اهداف امام حسین(ع) است تا بگوییم اگر در آن زمان نبودیم تا در کنار امام بجنگیم، امروز می‌توانیم با امر به معروف و نهی از منکر و رفتن راه امام، جزء یاران ایشان باشیم.

وی افزود: مبلغان و روحانیت علاوه بر اینکه تعداد زیادی به صورت فردی در مراسم اربعین حضور داشتند، در قالب کاروان‌های مختلف نیز از حوزه خواهران و برادران مشارکت کردند. این روحانیون با حضور در مواکب و سخنرانی و بیان احکام شرعی به ارائه خدمات دینی و فرهنگی به مردم پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: ایکنا

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.