همایش بینالمللی فقه گردشگری با حضور میهمانان داخلی و خارجی توسط جامعة المصطفی العالمیة واحد تبریز و با همکاری مراکز علمی و نهادهای دولتی و مردمی از سیام آبان ماه الی دوم آذرماه در شهر تبریز برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح_اندیشه، همایش بینالمللی فقه گردشگری با حضور میهمانان داخلی و خارجی توسط جامعة المصطفی العالمیة واحد تبریز و با همکاری مراکز علمی و نهادهای دولتی و مردمی از سیام آبان ماه الی دوم آذرماه در شهر تبریز برگزار میشود.
این همایش به بررسی و واکاوی ابعاد مختلف فقهی و حقوقی مسائل گردشگری میپردازد تا بتواند راهکارهای صحیح علمی و اجرایی برای رفع موانع موجود در گردشگری برسد.
ماهیت شناسی و مبانی فقه گردشگری (شامل: مفهوم شناسی، اصطلاح شناسی، مسئله شناسی و موضوع شناسی، تاریخچه، مبانی نظری، نظریات و فرضیات، روش شناسی)، جایگاه گردشگری در آموزههای دینی (شامل: ابواب فقهی و نحلههای آن، مستندات متون دینی، اخالق و آداب اجتماعی)، ابعاد و قلمرو فقه گردشگری در حوزهها و انواع گردشگری (شامل: حوزه های اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، حقوقی، هنری، آثار تاریخی و باستانی و انواع مختلف گردشگری) از جمله محورهای این همایش است.
فقه گردشگری؛ شهر اسلامی و حقوق گردشگران (شامل: تاریخ شهر اسلامی، روند شکل گیری شهر اسلامی، شهر در متون و آموزههای دینی، فرهنگ ملی و عمومی شهر اسلامی، آداب و سنتهای شهر اسلامی؛ انطباق و مغایرت شهر با آموزههای دینی؛ فرهنگ دینی در ساختار شهر اسلامی؛ جلوههای زیباشناختی و هنری شهر اسلامی؛ توسعه شهر اسلامی؛ شهر و جهانشهر معنوی و ظرفیتهای بلاد اسلامی، شهر معاصر اسلامی، شهر از منظر قرآن، محله اسلامی، مراکز اسلامی)، جایگاه گردشگری در نظام اداری حقوقی ایران (شامل: حقوق مدنی، ظرفیتها و چالشها، آئیننامهها و ضوابط گردشگری، تمدن نوین اسلامی و گردشگری)، تبریز و الگوی شهر مطلوب اسلامی (شامل: تبریز در گذر تاریخ، تبریز، شهر معنوی، تبریز، جهانشهر معنوی، فرهنگ بومی تبریز، توسعه تبریز، مکتب تبریز، تاریخ، طبیعت و مفاخر آذربایجان، تبریز، شهر علمی، تبریز، باغهای ایرانی اسلامی، تبریز و مراکز شهر اسلامی) نیز به عنوان مسائل و مباحث مهم مربوط به حوزه گردشگری از دیگر محورهای این همایش بینالمللی است.
این همایش زمینه خوبی برای حضور اساتید حوزه و دانشگاه و طلاب و دانشجویان در همه عرصهها و گرایشهای علمی مربوط به محورهای علمی همایش است تا یافتههای علمی مستند و تحلیلی و توصیفی خود در این حوزهها به عنوان منشور علمی در مجامع علمی معتبر دنیا در داخل و خارج مطرح شود. لذا امتیازات مناسب علمی آثار برگزیده همایش به ویژه ISC انگیزه و زمینه خوبی برای مشارکت علمی علاقمندان است.
انتشار آثار برگزیده همایش در نشریات معتبر علمی به صورت ویژه نامه همایش با امتیاز علمی تخصصی، علمی ترویجی و علمی پژوهشی یکی دیگر از امتیازات این همایش خواهد بود.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا