همه این اتفاقها در حالی است که آلمان با حدود پنج میلیون نفر مسلمان پرجمعیتترین اجتماع مسلمانان در اروپا را به خود اختصاص داده است و اسلامهراسی و اسلامستیزی هرروز در این کشور ابعاد تازهای به خود میگیرد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، آنهایی که برقع میپوشند، دختران روسری به سر، مردان چاقوکش و چنین بیمصرفهایی رفاه اقتصادی کشور ما را تضمین نمیکنند. این جملهها از دل تظاهرات ضدحجاب یا تجمعهای نژادپرستانه بیرون نیامده است. اینها جملات یکی از نمایندگان پارلمان آلمان است که اتفاقاً از سوی همتایانش نیز با استقابل مواجه شد.
خانم «آلیس وایدل» که یکی از سران حزب تندروی «آلترناتیوی برای آلمان (AFD)» است این جملهها را در نطقی گنجانده بود که در آن ضمن انتقاد از سیاستهای مهاجرتی دولت آلمان، خارجیها را به باد انتقاد گرفته بود. این البته تنها بخشی از زندگی سخت مسلمانان و زنان آلمانی و همچنین مهاجران این کشور است که سالهاست آماج حملههای اسلامهراسان آلمانی و مدعیان حقوق بشر قرار گرفتهاند و هربار اتهام و برچسبی جدید را روی پیشانی خود میبینند.
وایدل البته پیش از این نیز بهخاطر ادبیات زننده و توهینآمیزش بارها سوژه رسانهها شده بود. شهریورماه سال گذشته بود که روزنامه «ولت ام زونتاگ» افشا کرد که به ایمیلی از وایدل مربوط به ۲۴فوریه۲۰۱۳ دست یافته است. در این ایمیل که از سوی او برای یکی از دوستان نزدیکش ارسال شده بود، وایدل از ادبیاتی نژادپرستانه و ضددموکراسی استفاده کرده و نوشته بود که عربها و کولیها آلمان را تسخیر کردهاند.
حامیان ترامپ؛ دوستداران بیحجابی اجباری
به نوشته این روزنامه در ایمیل منتسب به وایدل آمده بود: «علت اینکه افرادی از لحاظ فرهنگی بیگانه، مانند عربها و کولیها بر ما مسلط شدهاند این است که جامعه مدنی بهعنوان وزنه تعادلی در برابر دشمنان قانون اساسی -که بر ما حاکم هستند- بهطور سیستماتیک نابود شده است.» در این ایمیل از دولت آنگلا مرکل بهعنوان «خوکهایی» یاد شده بود که چیزی جز عروسکهای خیمهشببازی متحدان جنگ جهانی دوم نیستند روزنامه ولت ام زونتاگ این را هم نوشته بود که متن اصلی این ایمیل به زبان آلمانی حاوی عباراتی بوده که در دوران آلمان نازی بهکار میرفت و اکنون در محافل راست افراطی برای تحریک احساسات ضدبیگانه و مهاجرستیز بهکار میرود.
وایدل از دل حزبی برآمده که گرایشهای ملیگرایانه و ضداسلامی از ویژگیهای آن است. «آلترناتیو برای آلمان» البته سوابق درخشان دیگری نیز در کارنامه نژادپرستانه و اسلامستیزی و جنگطلبی خود دارد. این حزب خواستار بستن مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، کنترلهای شدید مرزی برای شناسایی و تشخیص هویت افراد و همچنین ایجاد اردوگاههایی در خارج از مرزهای آلمان برای جلوگیری از ورود مهاجران به این کشور است.
آلترناتیو برای آلمان، اسلام را جزیی از جامعه این کشور نمیداند. نکته جالب دیگر در کارنامه این حزب افاطی نیز این است که آنان تنها حزب بزرگ آلمان بودند که از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و همچنین از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا استقبال کردند.
آلمان؛ بهشت مسلمانآزارها
اما اسلامستیزی و بیحجابی اجباری در آلمان مختص این حزب افراطی نیست و سابقهای دیرینه دارد. جدیدترین آمار منتشر شده همچنان از افزایش حمله به مسلمانان ساکن اروپا حکایت دارد بهطوریکه در جدیدترین گزارشهای رسمی دولت آلمان آمده است که تنها در سال ۲۰۱۷، بیش از ۹۵۰حمله به مسلمانان و مساجد این کشور انجام شده است. وزارت کشور آلمان در گزارش خود آورده است که دستکم ۳۳مسلمان در این حملات مصدوم شدند. حمله به زنان محجبه نیز در آلمان رواج فراوانی دارد. مردادماه سال۹۵ روزنامه «مورگن پست» چاپ برلین اعلام کرد: «یک مرد ناشناس پس از آنکه یک زن محجبه در حال خروج از اتوبوس بود سعی کرد روسری وی را بردارد. فرد مهاجم سپس با مشت به صورت زن زد که قربانی بعد از زمین خوردن دچار جراحاتی از ناحیه دست، پا و صورت شد.»
تنها سه ماه پس از آن نیز دوربینهای مخفی یکی از ایستگاههای مترو در منطقه نیوکلن برلین لحظهای را ثبت کردند که در آن جوان ناشناسی با لگد زدن به پشت یک دختر جوان محجبه او را از بالای پلهها به پایین پرت کرد. ویدیویی که در شبکههای اجتماعی هم بازتاب فراوانی یافت. اسفندماه سال گذشته نیز پلیس برلین گزارش داد یک زن ۲۸ساله محجبه در یک سوپر مارکت در منطقه شونیبرگ برلین هدف حمله یک زن ۵۴ساله قرار گرفت. در گزارش پلیس آمده بود که زن مهاجم پس از توهین به زن محجبه سعی کرد تا روسری او را بردارد و مقاومت زن جوان سبب مجروح شدن او شد.
همه این اتفاقها در حالی است که آلمان با حدود پنج میلیون نفر مسلمان پرجمعیتترین اجتماع مسلمانان در اروپا را به خود اختصاص داده است و اسلامهراسی و اسلامستیزی هرروز در این کشور ابعاد تازهای به خود میگیرد. در این میان حمله به زنان محجبه نیز به موضوعی روزمره در این کشور تبدیل شده است. موضوعی که ادعای آزادی بیان و حمایت از حقوق بشر را در این کشور به لطیفهای تلخ تبدیل کرده است.
انتهای پیام/
منبع: صبح نو
https://ihkn.ir/?p=4341
نظرات