تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, مشروح خبرها
شماره : 21752
تاریخ : ۱۶ دی, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۰۰
ارکان و ستون فقرات حوزه، طلاب و فضلای جوان هستند آیت‌الله مروی در دیدار مجمع نمایندگان طلاب خراسان مطرح کرد؛ ارکان و ستون فقرات حوزه‌های علمیه، طلاب و فضلای جوان هستند/ دفاع همه جانبه از ولایت فقیه وظیفه ماست آیت‌الله مروی با بیان این‌که ارکان و ستون فقرات حوزه‌های علمیه، طلاب و فضلای جوان هستند، بیان داشت: بهترین مسیری که می‌شود از آن به افکار طلاب جوان و فضلای حوزه نزدیک شد، مسیر نمایندگان محترم طلاب است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، آیت‌الله مروی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در دیدار مجمع نمایندگان طلاب خراسان بزرگ با اشاره به اینکه «در سیاستگذاری‌های حوزه، رسیدگی به امور مادی و معنوی طلاب جوان باید مدنظر قرار بگیرد» گفت: ارکان و ستون فقرات حوزه‌های علمیه، طلاب و فضلای جوان هستند. بنابراین باید با همه توان خود برای آینده آنها برنامه ریزی درست و مناسب داشته باشیم.

عضو جامعه مدرسین با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه نمایندگان طلاب گفت: بهترین مسیری که می‌شود از آن به افکار طلاب جوان و فضلای حوزه نزدیک شد، مسیر نمایندگان محترم طلاب است. لذا واقعاً اعتقاد دارم که نشستن پای صحبتهای این نمایندگان و استفاده از مطالب و تجربیات و مشورت‌های آنها، برای برنامه ریزی بهتر، لازم و ضروری است.

وی درخصوص اهمیت تربیت و رسیدگی به امور طلاب گفت: همه بار مکتب و مذهب بر روی دوش طلاب جوان است. در واقع این طلاب جوان هستند که وقتی از جهات علمی، فکری، اخلاقی و مدیریتی، آموزش می‌بینند و تربیت می‌شوند، فردا همه بارهای سنگین دفع شبهات، تبیین مکتب و بسط و گسترش تفکر مذهبی را در ایران و دنیا به دوش می‌کشند. لذا مهمترین کار، ساماندهی امور طلاب مخصوصا از جهات تربیت معنوی و علمی‌و توجه به امور معیشتی و زندگی آنهاست.

آیت‌الله مروی همچنین با اشاره به ضرورت آسیب شناسی و رفع برخی مشکلات و نواقص موجود، تاکید کرد: موتور محرکه نوجوانان و جوانان برای طی مدارج علمی‌و تلاش در راه پیشرفت و موفقیت، انگیزه است و اگر امروز به دلایلی شاهد کاهش انگیزه‌های تحصیلی و تربیتی در بین طلاب هستیم، باید عوامل آن را شناسایی و راه‌های رفع و درمان آن مشکل را پیدا کنیم.

وی افزود: تحولات و تغییرات نسلی، رواج گسترده راحت طلبی، الگو سازی‌های کاذب، مشکلات معیشتی، عدم اطمینان نسبت به آینده، از جمله عوامل هستند که باعث کاهش انگیزه تحصیلی و تربیتی می‌شوند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه وظیفه اساتید حوزه‌ها را در رفع موانعی که باعث کاهش انگیزه طلاب می‌شوند، مهم دانست و تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم که اولا متوجه اهمیت این مساله باشیم و ثانیا برای تقویت انگیزه‌های علمی‌و تربیتی فضلا و طلاب جوان راهکارهایی بیندیشیم.

عضو جامعه مدرسین، ضمن تاکید بر این نکته که فضای مجازی علی رغم همه فواید مثبت، موجب کاهش تمرکز و انگیزه جوانان و رغبت آنها به سمت غفلت و گناه می‌شود، تاکید کرد: امروز وضعیت فضای مجازی، چیزی شبیه فاجعه است و اگر نگاه درستی به آن نداشته باشیم و استفاده درستی هم از آن نکنیم، چه بسا باعث انحراف و کجروی آدمها بشود. بنابراین باید متوجه تاثیر دنیای مجازی در زندگی طلاب جوان هم باشیم.

آیت‌الله مروی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و محسن فخری زاده، بر ضرورت حفظ ارزش‌های الهی نظام تاکید کرد و گفت: امروز همه ما مخصوصا طلاب و روحانیون، در دفاع از مفهوم و عقیده ولایت فقیه مسئولیم. البته تعصب و حزب بازی‌ و رقابت‌های سیاسی و جناحی، نباید ما را به خود مشغول کند اما دفاع همه جانبه، جانانه، مستدل و منطقی، از ولایت فقیه وظیفه ماست و باید با همه توان خود پاسخ شبهات مطرح شده را بدهیم.

منبع: رسا

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.