به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، حجتالاسلام والمسلمین محسن عباسی ولدی، استاد حوزه و دانشگاه در درس گفتار «مبانی رشد و تربیت اسلامی» اظهار کرد: برای پاسخیابی به سوال اینکه نسبت ما با انقلاب چیست، بیانیه گام دوم انقلاب بهترین معیار برای تشخیص است و با تدقیق در مطالعه آن، میتوانیم جایگاه خویش را در آن بیابیم.
وی افزود: نکته مهم در بیانیه گام دوم این است که جوان زمانی میتواند در مسیر افق تعیین شده بیانیه قدم بردارد که اولا مسئولیتپذیر باشد و در برابر انقلاب و محصولات آن خود را مسئول بداند و در هر حوزهای که توانایی دارد، اقدام به فعالیت نماید؛ ثانیا از تجربهها استفاده نماید و از عبرتها درس بگیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: در تمام امور باید از زاویه نگاه تربیتی، مسائل را تحلیل نماییم؛ به عنوان مثال حاج حسن طهرانی مقدم که طلایهدار و پیش قراول صنعت موشکیمان است، حاصل یک نوع تربیت است که با یک زاویه نگاه خاص، به عالم نگاه میکند و آن نوع بینش و نگرش وی به عالم است که به این نتیجه میرسد و آن بینش، بینش الهی است و در مکتبی تربیت یافته است که معتقد به توحید و سنتهای معنوی است. وی محصول یک نوع مکتبی است که در آن نوع جهانبینی در آن مکتب، خداوند و انسان تعریف دیگری دارد و این تعریفها صرفا در ذهن نیست و در متن عمل اجرا میشود.
وی یادآور شد: باید چنین اشخاصی را شناسایی نماییم و در دل مباحث تربیت و رشد اسلامی، ملاک و محکی برای سنجش این نوع نگرشها پیدا نماییم تا در آینده جامعه بهتری داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی ولدی تأکید کرد: مباحثی که در پیشرفت نظام به سوی یک الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی میتواند موثر باشد، این است که از زاویه تحلیلی که سنگ محک آن مبانی تربیت و رشد اسلامی است، تجربهها و عبرتها را بررسی و تحلیل نماییم تا بتوانیم بهتر نقطه قوتهای خویش را بیشتر و نقاط ضعف خویش را کمتر نماییم.
انتهای پیام/