به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح_اندیشه؛ حجتالاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری، مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه، در گفتوگویی در پاسخ به این سؤال که رسالت اصلی انجمنهای حوزه ارائه پژوهشهای تراز انقلاب و ناظر به روز است، در این زمینه چه فعالیتی صورت گرفته است؟ با اشاره به وجود ۲۰ انجمن علمی در حوزه علمیه گفت: انجمنهای علمی حوزه ظرفیت تحول در علوم انسانی را دارند و در این راستا تلاش هم کردهاند که تولید دو هزار و ۵۰۰ عنوان و سه هزار جلد کتاب مویدی بر این مسئله است.
وی با بیان اینکه نقطه ضعف انجمنها در این است که هنوز ارتباط آنها با بدنه حوزه نهادینه نشده است، اظهار کرد: ارتباط ارگانیک میان بدنه حوزه و انجمنها شکل نگرفته است، گرچه در دوره مدیریت جدید حوزه یکی از برنامههای اصلی ما تشکیل جلسات متعدد با معاونتهای حوزه برای ایجاد این ارتباط بوده است.
هاجری بر لزوم ارتباط نظاممند و مستمر در این زمینه تصریح کرد و در پاسخ به این سؤال که یکی از دغدغههای طلاب متون آموزشی قدیمی است که حتی ادبیات آن برای آنان دشوار است، برای رفع این مسئله کاری انجام شده است؟ گفت: باید رویکرد تخصصی به تغییر متون داشته باشیم و نمیتوان بی جهت دست به این اقدام بزنیم. اگر کتابی به لحاظ علمی، قابل رقابت با آثار موجود باشد جایگزینی آن مشکلی ندارد.
مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه تصریح کرد: اگر کتابی درخشنده باشد کسی برای جایگزین کردن آن ایرادی نمیگیرد و بر این اساس در برخی دروس حوزه، این تغییرات ایجاد شده است. به صرف اینکه کتابی قدیمی است نمیتوانیم بحث جایگزینی را داشته باشیم؛ این کار درست نیست و باید کتاب جدید به لحاظ علمی قابل دفاع باشد وگرنه سطح علم را کاهش میدهد.
انتهای پیام/
منبع: ایکنا