تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, حوزه و فقاهت, مشروح خبرها
شماره : 15617
تاریخ : ۱۴ فروردین, ۱۳۹۹ :: ۱۷:۴۳
حجت الاسلام سید حمید جزایری معاون آموزش جامعه‌المصطفی(ص)؛ تشکیل روزانه ۷۰۰ کلاس مجازی در جامعه المصطفی(ص) جامعه‌المصطفی(ص) از نخستین مجموعه‌هایی بود که پس از پدیدار شدن ویروس کرونا به سمت کلاس‌های مجازی و آنلاین رفت و روزانه ۷۰۰ کلاس مجازی در آن تشکیل می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح_اندیشه؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحمید جزایری، معاون آموزش جامعه‌المصطفی(ص)، در گفت‌وگویی، اظهار داشت: بعد از پدیدارشدن ویروس کرونا شاید از اولین مجموعه‌هایی که در بخش آموزش به سمت کلاس‌های مجازی و آنلاین رفت، جامعه‌المصطفی(ص) بود و حتی قبل از اینکه نهادهای دیگر این کار را انجام دهند با تشکیل جلسات کارشناسی این کار را انجام داد.

وی افزود: از اوایل اسفندماه تمامی کلاس‌های آموزشی در تمامی دوره‌ها، مقاطع و واحدهای آموزشی قم و خارج قم به صورت مجازی از طریق سیستم سجای آموزشی و به صورت آنلاین با ارائه صوت و تصویر و با استفاده از شبکه‌های مجازی به عنوان مکمل سامان یافت.

معاون آموزش جامعه‌المصطفی(ص) تصریح کرد: بیش از یک ماه است که طلاب در داخل منازل خود همه دروس را به صورت مجازی آموزش می‌بینند و این کار به صورت طبیعی باعث کاهش تردد نیروهای انسانی اعم از استاد و طلبه شده است.

وی اضافه کرد: این موضوع همچنین سبب می‌شود تا طلاب از مباحث علمی و آموزشی عقب نمانند؛ حتی در هفته اول فروردین که تعطیلی رسمی بود، بسیاری از کلاس‌های مجازی ما برقرار شد و تا پایان نیم‌سال آموزشی این فرایند ادامه خواهد یافت.

معاون آموزش جامعه‌المصطفی(ص) بیان کرد: از آنجاکه سیستم آموزش مجازی آنلاین استفاده می‌شود استاد و شاگردان به صورت دوسویه، قابلیت انتقال پیام را با یکدیگر دارند و ان‌شاءالله بتوانیم آزمون‌ها و امتحانات را هم به همین روش برگزار کنیم تا بر اساس سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا از هر تجمعی جلوگیری شود.

آغاز آموزش مجازی از ۶ اسفند

حجت‌الاسلام جزایری با بیان اینکه آموزش مجازی از همان اوایل اسفندماه آغاز شده و تا زمانی که شرایط ویژه در کشور وجود داشته باشد، از این روش بهره خواهیم گرفت، تصریح کرد: در عین حال که این شرایط سخت و باعث صدمات و خساراتی شد، ولی با تدبیر خوبی که انجام شد به فرصتی آموزشی تبدیل شده و حتی خواهیم توانست بخشی از آموزش‌های خود را در شرایط سلامت و عافیت هم ادامه دهیم که در کاهش برخی آسیب‌ها، هزینه‌ها و ... هم مؤثر خواهد بود.

وی در پاسخ به چرایی این سؤال که با انتشار کرونا شایعاتی در مورد المصطفی(ص) و اینکه منشأ آن این نهاد بوده مطرح شد، بیان کرد: ما حتی قبل از دی ماه سال ۹۸ مطلقاً و به هیچ وجه ورودی از کشور چین نداشتیم و طلابی که بودند ماه‌ها قبل از آن در کشور بودند.

حجت‌الاسلام جزایری تصریح کرد: از طرفی کرونا مخصوص ایران نیست و تقریباً تمامی کشورهای دیگر درگیر آن هستند؛ بنابراین اینکه گفته شود قم منشأ کرونا و پخش آن در منطقه و جهان بوده هیچ وجهی ندارد و نمی‌توان مدعی شد که از المصطفی(ص) به آمریکا و اروپا رفته است.

وی اضافه کرد: قبل از قرنطینه دولت، تمامی واحدهای آموزشی و خوابگاهی خودمان را قرنطینه کرده بودیم؛ مثلاً در آشتیان، اصفهان و قم طلاب در داخل مدارس قرنطینه شدند، به گونه‌ای که هیچ طلبه‌ای حق خروج از واحد آموزشی را نداشت و تمامی نیازهای آنان از سوی مدرسه تأمین می‌شد.

معاون آموزش جامعةالمصطفی(ص) اظهار کرد: جامعه‌المصطفی(ص) از ششم اسفندماه آموزش مجازی را آغاز و حضور طلاب را به حداقل رساند، ولی طبیعی است که دشمنان ایران و اسلام با فرهنگ اسلامی و نهاهای نشردهنده این فرهنگ عناد بورزند که البته عناد آنان برای ما ارزشی ندارد و طبیعی هم هست.

عناد دشمنان در معرفی المصطفی(ص) به عنوان منشأ کرونا

معاون آموزش المصطفی(ص) اظهار کرد: منشا این شایعات مجموعه‌هایی هستند که با استقلال کشور و توسعه فرهنگ دینی موافق نیستند وگرنه طلاب از هر نقطه دنیا که بخواهند وارد المصطفی شوند، آزمایشات بسیار سخت پزشکی از آنان به عمل می‌آید که مختص این دوره هم نیست و از قبل هم وجود داشته است.

وی افزود: آزمایشات ما در بدو پذیرش طلاب از هر کشوری که باشند بسیار سخت است و حتی اگر برخی بیماری‌ها که از نظر نظام پزشکی ایران قابل قبول است در فردی وجود داشته باشد به کشورشان بازگشت داده می‌شوند؛ لذا افتخار می‌کنیم که به سلامت طلاب و جامعه خود احترام قائلیم و به معیارهای پزشکی در حین تحصیل و بدو آن پایبندی شدیدی داریم.

انتهای پیام/

منبع: ایکنا

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.