تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, مشروح خبرها
شماره : 25905
تاریخ : ۲۱ آذر, ۱۴۰۰ :: ۱۳:۰۸
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی با هدف توسعه آموزش‌های عالی فنی و حرفه‌ای در عرصه بین المللی؛ تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی به امضا رسید/ جامعةالمصطفی یکی از مراکز پیشرو حوزوی در زمینه تدوین متون آموزشی است تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی العالمیه، به منظور توسعه آموزش‌های عالی فنی و حرفه‌ای در عرصه بین المللی و فرصت سازی برای ارتقا سطح دانش، مهارت، تحصیل، توانمندسازی و افزایش قابلیت‌های مهارتی طلاب و دانش آموختگان با حضور رؤسای دو مجموعه، در سازمان مرکزی المصطفی به امضای طرفین رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح اندیشه؛ تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی العالمیه، به منظور توسعه آموزش‌های عالی فنی و حرفه‌ای در عرصه بین المللی و فرصت سازی برای ارتقا سطح دانش، مهارت، تحصیل، توانمندسازی و افزایش قابلیت‌های مهارتی طلاب و دانش آموختگان با حضور رؤسای دو مجموعه، در سازمان مرکزی المصطفی به امضای طرفین رسید.

بنابراین گزارش، دکتر ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکی از بزرگترین دانشگاه‌های دولتی کشور به شمار می‌آید که هم‌اکنون در آن نزدیک به ۲۰۰ دانش‌پژوه در حال تحصیل هستند. ۱۸۱ دانشکده دانشگاه فنی و حرفه‌ای در همه شهرستان‌های کشور فعال است و در بخش آموزش این دانشگاه، حدود هزار نفر کادر آموزشی ثابت و هجده‌هزار نفر کادر آموزشی مدعو را شامل می‌شود.

وی با اشاره به ارائه حدود نود رشته کاردانی و بیش از شصت رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اذعان داشت: اشتغال و حضور مستقیم در بازار کار، هدف اصلی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است و برنامه درسی این دانشگاه تا هفتاد درصد در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها تدریس می‌شود.

صالحی عمران ارتباط با بخش صنعت را به منظور اشتغال مهارت‌آموزان، یکی از راهبردهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای برشمرد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه، با رویکرد مثبت جامعه به دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اکنون نزدیک به هشتاد درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه پس از پایان تحصیلات، مستقیماً وارد بازار کار می‌شوند.

وی کاربردی‌سازی آموزش‌های دانشگاهی را ضروری دانست و گفت: ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای ارائه مهارت‌های اشتغال‌پذیر از جایگاه برجسته ای برخوردار است و امروز بسیاری از دانشگاه‌های کشور نیز به دنبال استفاده از این ظرفیت هستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بهترین دیپلماسی در عرصه بین‌المللی را دیپلماسی مهارتی دانست و گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند با همکاری جامعةالمصطفی، دوره‌های مهارتی خود را وارد صحنه بین‌المللی کند و این همکاری می‌تواند فرصت دیپلماسی مهارتی بسیار خوبی برای کشور پدید آورد و موجب اعتلای بیشتر جمهوری اسلامی ایران شود.

دکتر صالحی عمران در پایان اظهاراتش خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های تحصیلی مشترک آموزشی و ایجاد میان رشته با گرایش‌های مختلف در رشته‌های مورد علاقه طرفین با استفاده از فضاهای آموزشی یکدیگر، همکاری در برگزاری دوره‌های تخصصی و کوتاه مدت و کارگاه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی (حضوری و مجازی) برای کارکنان، طلاب، دانشجویان المصطفی و دانشگاه و فرزندان و خانواده آنها و ارائه مدرک، همکاری در تأسیس مراکز فنی و حرفه‌ای و شعبات دانشگاهی در کشورهای هدف از جمله اهداف اصلی تفاهم نامه همکاری فی ما بین خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عباسی، در این جلسه به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و خاطرنشان کرد: جامعةالمصطفی عضویت اتحادیه‌های بین‌المللی دانشگاهی را در اختیار دارد و مدارک و رشته‌های تحصیلی این مرکز به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.

وی، در ادامه، با اشاره به واحدهای آموزشی و پژوهشی داخل و خارج از کشور جامعةالمصطفی، اظهار داشت: علاوه بر مراکز آموزش حضوری، دانشگاه مجازی المصطفی خدمات آموزشی خود را به دانش‌پژوهانی که امکان حضور مستقیم در واحدهای جامعةالمصطفی را ندارند، ارائه می‌کند. همچنین مؤسسه آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی، سالانه میزبان هزاران دانش‌پژوه از سراسر جهان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عباسی. جامعةالمصطفی را یکی از مراکز پیشرو حوزوی در زمینه تدوین متون آموزشی برشمرد و یادآور شد: هم‌اکنون، ده‌هاهزار نفر از بیش از ۱۳۰ ملیت مختلف در جامعةالمصطفی مشغول تحصیل هستند و امروز تقریباً در همه کشورهای مهم جهان، دانش‌آموختگان المصطفی حضور دارند که ظرفیت ارزشمندی برای نهادهای آموزشی، دانشگاهی و فرهنگی فعال کشور در عرصه بین‌الملل به شمار می‌آیند.

وی ارائه آموزش‌های مهارتی و کاربردی جانبی به دانش‌پژوهان المصطفی را به منظور خوداتکایی آنان ضروری دانست و ابراز داشت: به منظور پاسخ‌گویی به این ضرورت، جامعةالمصطفی مرکز آموزش‌های مهارتی بیان را راه‌اندازی کرد. در این مرکز، بیش از صد بسته آموزشی- مهارتی طراحی شده است که بخش عمده‌ای از آنها، مهارت‌های فنی و حرفه‌ای هستند.

رئیس جامعةالمصطفی، با اشاره به ظرفیت بسیار خوب دانشگاه فنی و حرفه‌ای، گفت: زمینه مناسبی برای تعریف فرصت‌های همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی وجود دارد که امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه، شاهد آغاز همکاری‌های مشترک میان دو مرکز باشیم.

گفتنی است در جلسه، بین مسئولان دو دانشگاه، مقرر شد کارگروه مشترکی به منظور عملیاتی‌سازی مفاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و جامعةالمصطفی تشکیل شود.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.