تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, مشروح خبرها
شماره : 27157
تاریخ : ۷ اسفند, ۱۴۰۰ :: ۱۶:۲۰
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی‌حاجی حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی‌حاجی در نشست خبری: حوزه‌های علمیه دارای ۱۸۰ نشریه عمومی و تخصصی است/سالانه ۱۵ هزار مقاله، کتاب و پایان‌نامه توسط طلاب زیر ۳۱ سال حوزه نوشته می‌شود در مراکز مختلف حوزوی بیش از ۱۲۰ نشریه ترویجی و پژوهشی با مجوز از شورای اعطا و یا وزارت علوم فعال است و حدود ۵۰ نشریه تخصصی که در مجموع نشریات عمومی‌و تخصصی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مقاله توسط پژوهشگران حوزه در طول سال تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی‌حاجی در نشست خبری که در آستانه برگزاری همایش کتاب سال حوزه برگزار شد، با بیان اینکه پژوهش‌های حوزه علمیه به سمت نیازهای کشور سوق داده می‌شود، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم پژوهش‌های حوزه به سمت نیازهای کشور سوق داده شود و در این زمینه تقویت و حمایت‌های لازم انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی‌حاجی افزود: در کشور مقاله به عنوان شاخص تولید علم و پژوهش محسوب می‌شود و با توجه به فعالیت ۵۰۰ مدرسه علمیه در سراسر کشور و توجه به ترویج و زمینه سازی در خصوص پژوهش، در مجموع ۹۹ نشریه واحدهای آموزشی فعال است و در مراکز مختلف حوزوی بیش از ۱۲۰ نشریه ترویجی و پژوهشی با مجوز از شورای اعطا و یا وزارت علوم فعال است و حدود ۵۰ نشریه تخصصی که در مجموع نشریات عمومی‌و تخصصی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مقاله توسط پژوهشگران حوزه در طول سال تولید می‌شود.

وی ابراز داشت: در جشنواره علامه حلی ره حوزه‌های علمیه سراسر کشور در طول سال قریب به ۱۵ هزار مقاله، کتاب و پایان نامه توسط طلاب زیر ۳۱ سال حوزه‌های علمیه برادران و خواهران منتشر می‌شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه گفت: سیاست‌های پژوهشی توانسته پژوهش را در حوزه‌های علمیه نهادینه کند و برای اینکه این پژوهش‌ها به سمت نیازهای نظام بیاید در این زمینه دبیرخانه‌ای در معاونت پژوهش حوزه تأسیس کردیم.

وی بیان کرد: در فقه ۱۶ اولویت را اعلام کردیم که از آن‌ها حمایت می‌کنیم و در قالب رشته‌های علمی‌تا ۲۰ شاخص به عنوان اولویت علمی‌حمایت می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی‌حاجی با تاکید بر اینکه پژوهش‌های بنیادین و راهبردی باید به صورت متوازن در تمام علوم و در کنار یکدیگر باشند، اظهار کرد: با سیاست‌های معاونت پژوهشی حوزه مراکز باید به سمت توازن در تولید پژوهش‌های راهبردی هدایت شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه بیان داشت: تلاش می‌کنیم پژوهش‌های حوزه به سمت نیازهای کشور سوق داده شود و در این زمینه تقویت و حمایت‌های لازم انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی‌حاجی گفت: در هشت ماه اخیر ۱۴ نشست هم اندیشی تخصصی با پژوهشگران حوزوی برگزار کردیم و این نشست‌ها در زمینه مدیریت، اقتصاد، کلام، علوم سیاسی و اجتماعی با ۱۴ گروه تخصصی هم اندیشی برگزار شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه گفت: در جشنواره علامه حلی ره به صورت میانگین ۱۵ هزار مقاله، کتاب و پایان‌نامه توسط طلاب خواهر و برادر تولید می‌شود که این موضوع نشان دهنده اهمیت فعالیت پژوهشی درحوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.