به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. نمایشگاهها از بخشهای مختلفی مانند دانشگاهی، عمومی، کودک، بینالملل و… تشکیل شده است.
یکی از قسمتهای تشکیل دهنده بخش عمومی نیز انتشارات حوزوی به ویژه انتشارات دفاتر مراجع معظم تقلید است که سعی میکنیم در این گزارش نگاهی به انتشارات مراجع معظم تقلید و علما داشته باشیم.
۱ – انتشارات انقلاب اسلامی(وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنه ای)
انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای دورهی جدید فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹آغاز کرده است. در کنار فعالیتهای چاپ و نشر انتشارات انقلاب اسلامی، تولید و تکثیر نرم افزارهای مرتبط با اندیشههای مقام معظّم رهبری، حضور در نمایشگاههای فرهنگی سراسر کشور و همکاری با ناشران دیگر در تولید کتاب از دیگر فعالیتهای این انتشارات میباشد.
تولید، نشر و ترویج آثار مکتوب و نرمافزاری بر اساس اندیشههای حضرت آیتالله خامنهای به زبانهای مختلف و نظارت و سازماندهی انتشار آثار مرتبط با معظّمله چشم انداز فعالیت انتشارات انقلاب اسلامیاست.
به گفته مسئولین غرفه کتابهای «خون دل» و «صلح امام حسن(ع)» بیشترین استقبال را در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب دارد. این انتشاراتی در راهروی ۹ غرفه ۷ واقع شده است.
۲ – انتشارات الف، لام، میم(مرکز حفظ و نشر آثار علامه حسنزاده آملی)
انتشارات الف، لام، میم کتب علامه حسن حسنزاده آملی در موضوعات مختلف مانند عرفانى و اخلاق، فلسفى، منطقى، کلامى، تفسیرى، روایی، رجالی، فقهی، ریاضی هیوی، ادبی و… را منتشر میکند.
به گفته مسئول غرفه، کتاب «نامهها و برنامهها»، «نهج الولایه(بررسی مستند در شناخت امام زمان(عج)»، «طب، طبیب و تشریع»، «نور علی نور»، «اتحاد عاقل به معقول»، «الهی نامه» و «توحید اهل الله» از پرفروشترین کتب علامه در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب است.
وی همچنین گفت تاکنون مجموعاً ۱۵ انتشاراتی آثار علامه حسن زاده آملی را به چاپ رسانده اند که انتشارات الف، لام، میم ۸۰ أثر ایشان را به چاپ رسانده است. انتشاراتی در راهروی ۴ غرفه ۲۰ قرار دارد.
۳ – دفتر تنظیم و مرکز نشر آثار حضرت آیتالله صافی گلپایگانی
در این انتشاراتی آثار و نوشتارهای حضرت آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی به صورت کتاب و نرم افزار تقدیم علاقه مندان میشود.
به گفته مسئول غرفه، کتاب «منتخب الاثر» که در ۶ جلد تهیه شده و درباره امام زمان(عج) است، با استقبال خوب مخاطبان سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب مواجه شده است.
تازههای نشر آن نیز شامل «استفتائات پزشکی» و «فضال العتره الطاهره» میباشد. انتشاراتی در راهروی ۱۲ غرفه ۲۲ واقع شده است.
۳ – انتشاراتی امام علی بن ابی طالب(ع)(دفتر نشر و حفظ آثار آیتالله مکارم شیرازی)
انتشارات امام علی بن ابی طالب(ع) مرکز نشر آثار حضرت آیتالله ناصر مکارم شیرازی است. فعالیتها و اهداف این انتشارات در جهت تهیه، تنظیم و نشر آثار ایشان تبیین شده است.
این انتشاراتی از شلوغترین انتشاراتیهای حوزوی نمایشگاه کتاب بود که در آن از هر نوع قشری حضور داشتند. به گفته مسئول غرفه، کتاب «پیام امام» از پرفروشترینها است. همچنین «عرفان اسلامی»، «راه غلبه بر نگرانیها و ناامیدیها» و «بانوی بهشتی» از تازههای نشر این انتشارات می باشد.
انتشاراتی در راهروی ۱۱.۱ غرفه ۱۱ واقع شده است.
۴ – انتشاراتی مؤسسه فرهنگی مطالعاتی الزهرا(س)(مرکز نشر آثار حضرت آیتالله مظاهری)
مؤسسه فرهنگی مطالعاتی الزهرا(س) با محوریت تحقیق و پژوهش در زمینه علوم و معارف دینی و اسلامی بهویژه در گستره علم اخلاق که یکی از شاخههای مهم معارف اسلامی است؛ به منظور تنظیم، تدوین و نشر آثار حضرت آیتالله حسین مظاهری در سال ۱۳۷۱ تأسیس گردیده است. موسسه تاکنون موفّق به نشر ۱۰۵ اثر از آثار معظّمله شده است.
به گفته مسئول غرفه، کتابهای «حق الناس»، «سیر و سلوک»، «صبر، کیمیای سعادت انسان» با استقبال خوبی در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب همراه شده است. مهمترین تازههای نشر آن نیز کتاب «حق الناس(ارتباط متقابل حقوق مردم و اخلاق اسلامی)» میباشد. انتشاراتی در راهروی ۸ غرفه ۵ واقع شده است.
۵ – مرکز نشر بینالمللی اسراء(حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله عبدالله جوادی آملی)
مرکز نشر اسراء در سال ۱۳۷۲ شمسی به منظور تولید آثار حضرت آیتالله جوادی آملی به زبانهای مختلف و عرضه آن به خیل عظیم مشتاقان معارف اسلامی رسما آغاز به کار نموده است.
به گفته مسئول غرفه کتابهای «تسنیم» و «مفاتیح الحیاه» از پرفروشترینهای انتشاراتی در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب به شمار میآید. تازههای نشر آن نیز شامل «نسیم اندیشه(پرسش و پاسخ از حضرت آیتالله جوادی آملی)»، «تحریر الاصول»، «سروش هدایت»، «حکمتهای عاشورایی» و «رمز و رازهایی از مقاتل و مراثی عاشورایی» میباشد. انتشاراتی در راهروی ۷ غرفه ۱۳ قرار دارد.
۶ – انتشارات بنیاد فقه و معارف اهل البیت(ع)(حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللههاشمیشاهرودی)
انتشاراتی بنیاد فقه و معارف اهل البیت(ع) به عنوان دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله مرحوم سید محمودهاشمیشاهرودی مشغول به فعالیت است. از سوی این انتشاراتی کتب گزیده بیانات حضرت آیتالله شاهرودی درباره فرهنگ، دستگاه قضاء، مدیریت اسلامی، سیاست خارجی، اندیشه اسلامی، حقوق شهروندی، مواد مخدر و جوانان، رسانه، امنیت، تروریسم، پیشگیری، نیروهای مسلح، روحانیت، وکالت و… منتشر شده و در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب در معرض دید قرار گرفته است.
۷ – انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(مرکز نشر و حفظ آثار آیت الله مصباح یزدی)
انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به منظور ارتقای سطح دانش حوزه و دانشگاه و سایر اقشار جامعه به انتشار کتب علمی و تخصصی و محصولات فرهنگی میپردازد. این انتشارات تاکنون بیش از هزار عنوان در موضوعات اقتصاد، مدیریت، علوم سیاسی، علوم قرآنی، جامعه شناسی، روان شناسی، تاریخ، فلسفه، کلام و عقاید، کودک و نوجوان و… به چاپ رسانده است.
به گفته مسئولین غرفه کتابهای اخلاقی، ولایت فقیه و آموزش عقاید حضرت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی بیشترین استقبال را در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب داشته است. در نمایشگاه ۸۰ عنوان از کتابهای ایشان در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.
انتشاراتی در راهروی ۹ غرفه ۹ واقع شده است.
۸ – انتشاراتیهای دیگر
علاوه بر انتشاراتیهای مذکور، آثار برخی از علما از جمله علامه محقق سید جعفر مرتضی عاملی، علامه طهرانی، آیتالله محمد صادقی تهرانی، آیتالله محمد جواد فاضل لنکرانی، آیتالله ری شهری و استاد قرائتی نیز در معرض دید قرار گرفتهاند.
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=11253
نظرات