تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, مبانی علوم انسانی اسلامی, مشروح خبرها
شماره : 14290
تاریخ : ۱۳ آذر, ۱۳۹۸ :: ۱۷:۳۷
دکتر سعدی در بازدید از مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع): تمرکز روی آثار علمی شهید صدر کاری هوشمندانه است رئیس دانشگاه امام صادق(ع) گفت: بسیار مسرت‌بخش است که مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) ضمن فعالیت‌های گفتمان‌ساز خود، گروهی از فضلا و فعالان حوزوی را به حل مسائل حکومتی و اجتماعی دعوت کرده و فعالیت‌های آنان را به سوی فقه حکومتی هدایت می‌نماید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسینعلی سعدی، رئیس دانشگاه امام صادق(ع) از مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) بازدید و با مسئولان این مجموعه گفت‌وگو کرد.

در بخشی از این دیدار گزارشی از فعالیت‌ها، دستاوردها و اقدامات مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) به دکتر سعدی داده شد.

رئیس دانشگاه امام صادق(ع) نیز در سخنانی ضمن اظهار خشنودی از فعالیت‌ها و دستاوردهای بزرگ مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه خاطرنشان کرد: نسل چهارم دانشگاه‌ها در کشور، دانشگاه‌های تمدن‌ساز هستند که مأموریت اصلی آن‌ها طراحی نرم‌افزارهای لازم برای حل مسائل نظام اسلامی است و این مأموریت عیناً همان مطالباتی است که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از دانشگاه امام صادق(ع) داشته‌اند. فعالیت‌ها و دستاوردهای مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) نیز بحمدلله در همین راستا بوده و إن‌شالله مطالبات ایشان از دانشگاه را در آینده‌ای نزدیک محقق خواهد کرد.

وی تأکید کرد: در تاریخ فقه شیعه، ادوار متعددی وجود دارد، انقلاب اسلامی ایران دوران جدیدی از فقه را پیرامون فقه حکومتی شکل داد و اکنون در این دوران از سیر تحولات فقهی به سر می‌بریم. بسیار مسرت‌بخش است که مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) ضمن فعالیت‌های گفتمان‌ساز خود، گروهی از فضلا و فعالان حوزوی را به حل مسائل حکومتی و اجتماعی دعوت کرده و فعالیت‌های آنان را به سوی فقه حکومتی هدایت می‌نماید.

دکتر سعدی بیان داشت: منهج و روش‌شناسی کشف انظمه اجتماعی امری بسیار دشوار و در عین حال ارزشمند است، در همین راستا تمرکز فعالیت‌های علمی مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه بر آثار و نظرات مرحوم شهید صدر(ره) بسیار دقیق و هوشمندانه بوده است. استاد ما مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی می‌فرمود که اگر عمر گرانمایه شهید صدر 10 سال دیگر امتداد می‌یافت هیچ خلأ تئوریک برای نظام اسلامی باقی نمی‌ماند و ایشان نرم‌افزارهای لازم برای زمامداری و حکمرانی را به طور کامل تولید می‌کردند.

وی تأسیس بسیج حوزه و دانشگاه در سال‌های پایانی حیات امام خمینی(ره) را ناشی از هوش و درایت اجتماعی مرحوم امام(ره) دانست و تصریح کرد: تجربه 10 ساله مدیریت کشور مرحوم امام خمینی(ره) را به چنین درایتی سوق داد و ایشان معتقد بود از جمله جریاناتی که به صورت واقعی می‌توانند در عرصه حل مسائل نظام اسلامی گام بردارند، بسیج حوزه و دانشگاه است.

گفتنی است؛ دکتر سعدی در بازدید از کارگروه‌های پژوهشی مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه، از زحمات و تلاش‌های پژوهشگران این مرکز تقدیر کرد و گفت: بحمدالله اعضای این مرکز از دانشجویان شناخته شده و کوشای دانشگاه هستند و إن‌شالله تولیدات و آثار علمی گرانبهایی تولید خواهند کرد. دانشگاه باید در جهت تقویت فعالیت این عزیزان و مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه اقدامات جدی انجام دهد و إن‌ شاء الله تمام تلاشمان را برای بسط و مساعدت به این فعالیت‌ها انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.