تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, گزارش, مشروح خبرها
شماره : 27882
تاریخ : ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۱ :: ۲۲:۴۸
در نشست رؤسا و معاونین دو مجموعه صورت گرفت؛ امضای تفاهمنامه همكاری علمی، پژوهشی و بین‌المللی ميان دانشگاه باقرالعلوم(ع) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه/ برآوردن نیازهای فکری جامعه و نظام اسلامی در حوزه علوم انسانی در نشست مشترك رؤسای دانشگاه باقرالعلوم(ع) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تفاهمنامه همكاری علمی، پژوهشی و بین‌المللی ميان طرفين به امضاء رسيد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ در نشست مشترك رؤسای دانشگاه باقرالعلوم(ع) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تفاهمنامه همكاری علمی، پژوهشی و بین‌المللی ميان طرفين به امضاء رسيد. این تفاهم نامه با حضور رئیس و معاونان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دانشگاه باقرالعلوم(ع) و نشست با ریاست و معاونان این دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی به امضای رؤسای دو مجموعه رسید.

در جریان این نشست، حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین علی محمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از حضور خود در دانشگاه باقرالعلوم(ع) و دیدار با ریاست و معاونان این مجموعه علمی ابراز خرسندی نمود و بر پیشگامی این مرکز در همکاری و تعامل با مراکز و مؤسسات حوزوی و دانشگاهی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام ‌و‌المسلمین شمس‌الله مریجی رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) نیز ضمن خیر مقدم به ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و هیئت همراه، بیان داشت: همکاری و ارتباط علمی و پژوهشی این دو مجموعه حتی قبل از انعقاد این تفاهم‌نامه نیز وجود داشته است و امید می‌رود با امضای این تفاهم‌نامه و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های دو مجموعه شاهد گسترش کم و کیفی سطح همکاری‌ها باشیم.

لازم به ذکر است مهم‌ترین اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه به شرح زیر است:

۱. استخراج نظام‌های معرفتی علمی اسلام، متناسب با موضوعات و مسائل علوم انسانی؛

۲. نظریه‌پردازی و توسعه مرزهای علم در زمینه علوم انسانی با توجه به اقتضائات جامعه علمی ایران اسلامی؛

۳. اجرای برنامه های آموزشی و ایجاد و توسعه آموزش‌های میان رشته‌ای در تحصیلات تکمیلی در حوزه مأموریت پژوهشگاه و دانشگاه با هدف رفع خلأها و نیازهای آموزشی در رشته های مختلف علوم انسانی و دینی؛

۴. گره‌گشائی از مشکلات نظری و فکری نظام اسلامی و جهان اسلام، در چهارچوب مبانی و منابع دینی اسلام؛

۵. ترویج دستاوردهای آموزشی و پژوهشی در گستره نهادهای آموزشی و پژوهشی (داخلی و بین‌المللی)؛

۶. تحقیقات بنیادی به منظور شناخت، استخراج و تدوین نظام‌های معرفتی در زمینه علوم انسانی با ابتنا بر مبانی و آموزه‌های اسلامی؛

۷. تعمیق گفتمان انقلاب اسلامی از طریق برآوردن نیازهای فکری جامعه و نظام اسلامی در حوزه علوم انسانی.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.