تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, گزارش, مشروح خبرها
شماره : 28263
تاریخ : ۹ خرداد, ۱۴۰۱ :: ۱۲:۵۴
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران گزارشی از تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران و آستان قدس رضوی؛ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران و آستان قدس رضوی منعقد شد / دکتر مقیمی مطرح کرد: همکاری بین دانشگاه و آستان برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه علوم انسانی دانشگاه تهران و سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک منعقد کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ بر اساس تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، این آستان مقدس از جمله حامیان و مشارکت‌کنندگان در برگزاری کنگره بین‌المللی گوهرشاد خواهد بود. دبیرخانه دائمی این کنگره در دانشگاه تهران تشکیل شده است.

همچنین تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران و سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، دانشگاه تهران را متعهد به در اختیار قرار دادن ظرفیت علمی دانشگاه در کنگره حضرت ام‌البنین می‌نماید که این کنگره توسط آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران امروز چهارشنبه ۴ خرداد ماه در جریان سفر به مشهد مقدس، در حاشیه انعقاد این تفاهم‌نامه، به تشریح سیاست‌های کلان فرهنگی دانشگاه تهران پرداخت و تحقق شعار دانشگاه مبنی بر جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی را مستلزم معنویت، عقلانیت و عملگرایی در همه فعالیت‌ها دانست و گفت: در راستای گسترش فضای معنویت‌گرایی در فضای جامعه و دانشگاه لازم است بیش از پیش، آموزه‌های معارف اهل بیت علیهم السلام در فضاهای علمی مورد بهره‌برداری عملی قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت تلاش بیشتر برای نشر معارف رضوی و توزیع تولیدات متنوع آستان قدس رضوی در سطح جامعه و در بین دانشگاهیان، تاکید کرد: همکاری‌های مشترک بین مرکز اسناد و کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران و سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی که هر دو از ذخایر گرانبهای کشور هستند، تعریف شود.

رئیس دانشگاه تهران، شکل‌گیری همکاری بین آستان قدس رضوی و دانشکده‌های دانشگاه تهران در حوزه علوم انسانی را به عنوان محور دیگر تعاملات مشترک بین این آستان مقدس و دانشگاه نام برد و خاطرنشان کرد: برخی گمان می‌کنند شرکت‌های دانش‌بنیان فقط در حوزه‌های فنی، علوم پایه یا کشاورزی می‌توانند موفق باشند؛ این در حالیست که ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی و علوم اجتماعی از جمله نیازهای امروز کشور و فعالیت‌های ممتازی است که در فضای گفتمانی نظام جمهوری اسلامی ایران باید سامان پیدا کند.

بر طبق این گزارش، دکتر عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز با ابراز تمایل برای همکاری‌های مشترک بین این سازمان و دانشگاه تهران، خواستار استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه تهران در کنگره ام‌البنین شد.

وی با اعلام آمادگی برای مشارکت این سازمان در کنگره بین‌المللی گوهرشاد، از بنیاد پژوهش‌های اسلامی، بنیاد فرهنگی رضوی، دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد، مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)، مرکز قرآن کریم و مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک به عنوان برخی از مؤسسات و مراکز ۱۲ گانه تابعه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نام برد که بر اساس موضوع فعالیت‌شان خواستار تعریف همکاری مشترک بین آنها و بخش‌های مختلف دانشگاه تهران هستند.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.