تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, عرصه حکمرانی, گزارش, مديريت, مشروح خبرها
شماره : 28442
تاریخ : ۲۱ خرداد, ۱۴۰۱ :: ۱۳:۱۰
حجت‌الاسلام والمسلمین نقی پور فر حجت‌الاسلام والمسلمین نقی‌پورفر در هم اندیشی تخصصی ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی: مدیریت اسلامی همان مدیریت جهادی است و جهاد یعنی تلاش در راه تحقق اهداف اسلامی/ مدیران اسلامی باید تسبیح و استغفار را در رفتار خود به عنوان الگو قرار دهند مدیریت اسلامی همان مدیریت جهادی است و جهاد یعنی تلاش در راه تحقق اهداف اسلامی که در این صورت دیگر ساعت کاری اداری معنایی ندارد و مدیران می‌توانند با رعایت حق و حقوق خانواده و عائله خود باید تمام و کمال وقت خود را صرف مدیریت کنند و به طور جهادی کار کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ بیست و پنجمین هم اندیشی تخصصی ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی (نَجما 25)" با موضوع «مبانی هستی شناختی خالق؛ مدیریت رحمانی و ارکان عرش تدبیر و فرماندهی نظام خلقت» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ولی الله نقی پورفر رئیس انجمن مدیریت اسلامی حوزه علمیه و عضو هیئت علمی دانشگاه قم و حضور مدیران سطوح مختلف دولتی و عمومی، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان رشته های مدیریت حوزه علمیه و دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقی پور فر ضمن گرامیداشت فرا رسیدن دهه کرامت به آیه 70 سوره اسراء اشاره کرد و گفت : انسانها از کرامت ذاتی برخوردار هستند و انسانها با رهنمودهای انبیا و اولیا الهی می توانند به جایی برسند و به مقام خلیفة اللهی برسند .

عضو هیئت علمی دانشگاه قم بیان کرد : نگاه اسلامی در عالم نگاهی ست که به عنوان یک سنت الهی در نظام عالم که نظامی هوشیار و بیدار است حاکم می شود و به موقع و به روز به همه باورها بازخورد می‌دهد.

وی در ادامه افزود : اثر قطعی هر حرکت شیطانی به خود انسان برمیگردد و هرچه او گناه و آلودگی بیشتری داشته باشد بیشتر در جهنم تاریک افکار خود فرو خواهد رفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقی پور فر ضمن اشاره به مبانی مدیریتی اسلامی عنوان کرد : ابتلائات و امتحانات ایجاد شده باعث بیدار شدن افرادی ست که خود را به خواب زده اند و باعث تلنگری برای آنها می‌شود و آنها را به فکر فرو می برد تا اصلاح گردند.

رئیس انجمن مدیریت اسلامی حوزه علمیه با بیان سلسله مراتب مدیریتی سیره علوی تاکید کرد : مدیران اسلامی باید تسبیح و استغفار را در رفتار خود به عنوان الگو قرار دهند و ذاتا به این دو اصل اعتقاد داشته باشند و به طور کامل آنها را انجام دهند تا اطرافیان و بستگان آنها نیز از این طریق از آنها سوء استفاده نکنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم خاطرنشان کرد: چنانچه در سیره مدیریتی امام علی(علیه السلام) مطالعه نموده ایم حضرت در جامعه ای زندگی می‌کرد که اهل بیت حضرت مشکلات فراوانی را از نظر مالی متحمل می شدند اما حضرت که مدیر اسلامی جامعه بود حق خود را در سطر آخر قرار می‌دهد و هیچ گونه زیاده خواهی از بیت المال و حتی حق خود ندارد .

وی اضافه کرد : مدیریت اسلامی همان مدیریت جهادی است و جهاد یعنی تلاش در راه تحقق اهداف اسلامی که در این صورت دیگر ساعت کاری اداری معنایی ندارد و مدیران می‌توانند با رعایت حق و حقوق خانواده و عائله خود باید تمام و کمال وقت خود را صرف مدیریت کنند و به طور جهادی کار کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقی پور فر در ادامه نمونه هایی از سیره مدیریتی حضرت علی (علیه السلام) را عنوان کرد و گفت : در نامه ۴۵ نهج‌البلاغه حضرت از استانداران خود انتقاد کرده و با آنها برخورد کرده و آنان را از رفت و آمد با اغنیا منع کرده و مدیران اسلامی را به مدیریت جهادی ، ورع ، عفت و سداد دعوت کرده که لازمه رفتار یک مسئول است .

وی در بخش دیگر ضمن اشاره به نامه ۳ نهج‌البلاغه و داستان قاضی القضات، افزود : حضرت در واکنش به شریح قاضی که دارای مقام و منصب در حکومت بود او را از تجملات منع کرد و در این باره امام حسن مجتبی (علیه السلام) به مدیران تذکر داده که از رفت و آمد زیاد با اغنیاء خودداری کنند چرا که رفت و آمد با ثروتمندان باعث اشتباه محاسباتی می شود و خیال می‌کنند که ساده زندگی میکنند و فقرا را فراموش می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقی پور فر در پایان به آثار و برکات دعا کردن در جامعه اشاره و بیان کرد: باید در جامعه بسیار دعا کرد چرا که در احادیث داریم دعا کردن مومنان برای یکدیگر باعث ازبین رفتن کدورت‌ها و کینه ها و حسادتها و ایجاد برکات در جامعه می شود که جا دارد مسئولین را در جامعه با دعا کردن کمک کنیم تا به وسیله این دعاها نقاط ضعف در جامعه رفع شود که طبق روایات با این می‌توان ره صد ساله را در فرصت کوتاه طی کرد.

لازم به ذکر است: ریاست این سمینار بر عهده دکتر علی رضاییان (چهره ماندگار مدیریت ایران) و دبیری دکتر روح الله تولایی (دانشیار دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام) بوده است.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.