تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, گزارش, مشروح خبرها
شماره : 31041
تاریخ : ۱ دی, ۱۴۰۱ :: ۱۵:۱۹
رتبه‌ بندی و ارزیابی مؤسسات پژوهشی؛ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه سوم مؤسسات پژوهشی هنر و علوم انسانی کشور/ کسب عنوان پژوهشگاه برتر کشور از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه علوم انسانی بنا بر رتبه بندی سالانه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور، پژوهشگاه در سال ۱۴۰۱ در بین سایر موسسات پژوهشی علوم انسانی رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ بنا بر رتبه بندی سالانه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور، پژوهشگاه در سال ۱۴۰۱ در بین سایر موسسات پژوهشی علوم انسانی رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

بنا بر گزارش موسسه استنادی علوم(ISC)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بر اساس معیارسنجی دقیق و منسجم صورت گرفته در زمینه های گوناگون مانند پژوهش، فناوری و نوآوری، بین المللی سازی،‌ خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات و اثرگذاری اقتصادی رتبه هفدهم کل موسسات و مراکز پژوهشی کشور و رتبه نخست موسسات مرتبط در حوزه علوم انسانی را به خود اختصاص داد.

گفتنی است در این رتبه بندی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،‌ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه سوم مؤسسات پژوهشی هنر و علوم انسانی کشور

سیداحمد فاضل‌زاده رئیس ISC، بیان کرد: رتبه‌ بندی و ارزیابی مؤسسات پژوهشی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ توسط گروه رتبه بندی ISC انجام گرفت. در این رتبه بندی، معیارهای کلی در ارزیابی و رتبه بندی مؤسسات پژوهشی ۵ معیار اصلی پژوهش فناوری و نوآوری، بین‌المللی سازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات است.

وی گفت: هر کدام از این معیارهای اصلی، به تعدادی شاخص اصلی و زیر شاخص تقسیم می‌شوند و عملکرد مؤسسات پژوهشی در هر یک از آن‌ها، به صورت جداگانه ارزیابی می‌شود.

رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) گفت: اطلاعات مورد نیاز به منظور رتبه بندی مؤسسات پژوهشی از سه طریق شامل اطلاعات پژوهشی که جمع آوری آن بر عهده گروه رتبه بندی ISC است، خوداظهاری مؤسسات پژوهشی که از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی رتبه بندی توسط رابطین در این مؤسسات به دست می‌آید و نیز برخی اطلاعات که از سایر سازمان‌ها در اختیار گروه رتبه بندی قرار داده می‌شود جمع آوری شده است.

وی افزود: در رتبه بندی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹، مجموعاً تعداد ۵۲ مؤسسه پژوهشی حضور داشتند که اطلاعات تمامی آن‌ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

با توجه به نتایج این رتبه بندی که توسط معاونت پژوهشی وزارت عتف تأیید شده است، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جایگاه سوم مؤسسات پژوهشی هنر و علوم انسانی کشور در سال 1399-1400 قرار گرفت.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.