حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان در این نشست به ضرورت موضوع یابی مؤثر در امر پژوهش و کاربردی بودن موضوعات مورد تحقیق تأکید و عنوان کرد: بدون تردید، یک موضوع کاربردی مفید و کارساز در جامعه می بایست در پژوهشها مدنظر قرار بگیرد و موضوعاتی تحقیق شوند که عملا اثرگذار باشند.
وی رکن مهم در تبیین نظام مسائل را موضوع یابی دانست و با بیان این که پیش از هر اقدامی، می بایست موضوع یابی صورت بگیرد، تصریح کرد: اساتید گروه های علمی پیوسته مطالعه و پژوهش داشته، منابع را میبینند و نیازها را رصد میکنند و بر همان اساس نیز موضوعها را میتوانند در راستای تحقیق و پژوهش عمیق و کاربردی ارائه دهند.
مدیر حوزه علمیه خراسان از اساتید گروههای علمی خواست به صورت جدی و فعالتر از همیشه در مسیر پایان نامه نویسی و رساله نویسی برای اثربخشی بیش از پیش حضور و همراهی داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین خیاط، طلاب حوزه علمیه خراسان را انسان هایی مستعد، فرهیخته و توانمند توصیف و حضور و آمار نخبگانی این حوزه را در سطح کشور بر اساس ملاکهای ارائه شده و ارزیابیهای صورت گرفته شاهد این ادعا عنوان نمود و از اساتید گروههای علمی خواست جلسات هماندیشی خود را به طور مکرر در راستای توسعه مجموعه فعالیت ها برگزار نمایند و نسبت به اثربخشی پایاننامهها نیز راه حلهای مختلف ارائه دهند.
وی در پایان ورود به عرصه نیازهای بین الملل در کنار نیازهای جامعه و نظام را مورد تاکید قرار داد و از طلاب حوزه علمیه خراسان خواست بر محور پژوهش در راستای موضوعات روز جامعه اهتمام ویژه ای داشته باشند.
انتهای پیام