به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح_اندیشه، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی رجایینیا در سخنانی به مناسبت انتخابات پیش رو اظهار داشت: آبشخور جریانهای فکری کشور روشن است، هر کدام نگاهها و رویکردهای آشکار دارند که در مناظرهها نیز جلوههایی از آنها را مشاهده کردیم، مردم باید هوشیار باشند اگر در دام فریب غرب بیفتند و به وعدههای پوچ و توخالی دشمنان توجه نمایند، کشور با چالشهای جدی تری مواجه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مردم با حضور خود در صحنه به جریان اصیل انقلاب توجه کنند، گفت: اگر به جریان اصیل انقلاب توجه نشود و ما با انتخاب نادرست، کشور را در مسیر غلط هدایت کنیم، پیش بینی این است که ظرف چند سال آینده، خطرات مهمیکشور را تهدید کند و فرصتهای اساسی نیز از بین خواهد رفت.
حجتالاسلام والمسلمین رجایینیا همچنین تحریمهای اقتصادی، وابستگی اقتصاد به نفت، کارشکنیهای جریان نفوذ و نفاق، کمک جریان نفاق به دشمنان برای وارد کردن فشارهای حداکثری اقتصادی، استفاده نکردن از نیروهای جوان و نخبه، مهاجرت نخبگان و پیرشدن جمعیت را از تهدیدات و چالشهای پیش روی نظام دانست.
وی ادامه داد: در مقابل، روحیه جهادی و دینی، امید و اعتماد به نظام، حجم عظیم نیروهای علمیتربیت یافته، منابع طبیعی و خدادادی، قدرت تاثیرگذار منطقه ای، توانمندیهای دفاعی از فرصتهای کشور است و رئیس جمهور آینده باید بتواند با تقویت این فرصتها، تهدیدات را نیز به فرصت تبدیل و اجازه فرصت سوزی را ندهد.
دشمنان و انقلاب اسلامی
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به کارشکنیهای دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب گفت: در طول ۴۰ سال گذشته بویژه ما همیشه با شرایط خاصی مواجه بودیم و به صورت طبیعی، انقلاب نوپای اسلامی بر اساس ایدئولوژی و استراتژیهای جدید پا به عرصه وجود گذاشته و برای رشد خود، با موانعای مواجه بود و هر روز دشمنان یک مساله برای انقلاب ایجاد میکردند.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی کشور ما با فرصتها و تهدیدهای زیادی مواجه است که حضور باشکوه مردم در صحنه انتخابات و انتخاب یک فرد انقلابی میتواند تهدیدات دشمنان قسم خورده انقلاب را به فرصتی برای شکوفایی کشور تبدیل کنند.
تهدیدات فراروی نظام
استاد اقتصاد حوزه و دانشگاه یادآورشد: تحریمهای اقتصادی دشمنان یکی از تهدیداتی است که نظام اکنون با آن مواجه میباشد، ما در گذشته تجربه جنگ نظامیو فرهنگی را داشتیم ولی در دوره معاصر، دشمنان جنگ اقتصادی را علیه کشور و مردم ایران به راه انداختند که شاه بیت جنگ اقتصادی علیه مردم ایران، تحریمهای اقتصادی است.
حجتالاسلام والمسلمین رجایینیا با اشاره به تمرکز تحریمهای دشمنان بر نفت ونظام بانکی گفت: از آنجا که اقتصاد ایران وابسته به نفت میباشد، همین وابستگی به نفت پاشنه آشیلی در زمینه تحریمها شده است واز سوی دیگر، از آنجا که تحریمهای بانکی میتواند روی تجارت خارجی ما تاثیرگذار باشد، آنها بانکها را نیز تحریم کردند.
وی رسوخ جریان نفوذ و نفاق را از دیگر تهدیدات دانست و ادامه داد: یکی از عواملی که دشمنان را در اجرای طرح تحریمهای اقتصادی دشمنان کمک کرده، درج اطلاعات از داخل کشور به خارج تحت عنوان شفافیت، پیوستن به برخی قراردادهای بین المللی و دادن اطلاعات به دشمن توسط جریان نفوذ و نفاق بوده، که باعث شد جنگ اقتصادی دشمن بر مردم فشارهایی را وارد کند.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: متاسفانه جریان نفاق و نفوذ حتی راههای که ممکن بود تحریمها را دور بزنند را نیز در اختیار دشمنان قرار دادند وسعی کردند روزنهها را مسدود کنند، این جریان در فشار حداکثری و تشدید تحریمهای ظالمانه به دشمنان کمک کردند.
حجتالاسلام والمسلمین رجایینیا با بیان اینکه مردم با حضور خود در صحنه انتخابات و انتخاب یک فرد صالح، این تهدید را به فرصت تبدیل کنند، گفت: فرد صالح منتخب ملت، باید منافذ نفوذ جریان نفاق را در عرصه مدیریت کشور شناسایی و با آن برخورد کند و از سوی دیگر، اراده جدی خود را در برابر جنگ اقتصادی دشمنان نشان دهد.
وی گفت: قطعا یک فرد صالح انقلابی با انتخاب مدیران و حلقههای نیروهای کارآمد انسانی میتواند تحریمهای دشمنان را خنثی و دشمنان را از ادامه تحریمها مایوس کنند و از سوی دیگر قدرت ایران را در مذاکرات افزایش دهد.
وی وابستگی کشور به نفت را یک تهدید جدی دانست و گفت: دشمن از همین روزنه برای ضربه زدن به کشور استفاده کرده و متاسفانه این وابستگی ما را تهدید میکند، بنابراین انتظار از رئیس جمهور آینده این است که همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، راههای نجات اقتصاد کشور از وابستگی صرف به نفت را پیدا کرده و این تهدید تحریمهای نفتی را به فرصت تبدیل نماید.
حجتالاسلام والمسلمین رجایینیا خاطرنشان کرد: متاسفانه در دورههای گذشته نه تنها شاهد کاهش وابستگی به نفت نبودیم بلکه خام فروشی هم میکردیم و نفت خام را استخراج و آن را صادر میکردیم و وابستگی به نفت در سیاستهای اقتصادی تداوم پیدا کرد، حضور باشکوه مردم در صحنه انتخابات و انتخاب یک فرد انقلابی، میتواند وابستگی اقتصاد کشور به نفت را نیز کاهش دهد و اگر ما انتخاب درستی داشته باشیم اقتصاد ظرف ۴ الی ۵سال آینده میتواند از وابستگی به نفت خارج شود.
وی کاهش جمعیت، خطر پیرشدن جمعیت و رو به سالمندی رفتن آن، مهاجرت نخبگان، کاهش انگیزههای مردم از تهدیدات دیگری است که باید با تدبیر به فرصت تبدیل شود و اگر اقدامیصورت نگیرد، در چند سال آینده دشمن خواهد توانست فشارهای اقتصادی خود را حفظ و جریان نفوذ و نفاق نیز توسعه پیدا میکند و ناامیدی همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و اگر این اتفاق رخ دهد در ۱۰ سال آینده با چالشهای جدی مواجه خواهیم بود.
نفت، عامل قدرت یا ابزار تهدید؟
وی ادامه داد : نفت باید عامل قدرت جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین الملل باشد نه ابزاری برای فشارهای اقتصادی دشمنان بر مردم، باید این ابزار تهدید را از دست دشمنان خارج و آن را به یک عامل قدرت تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: اگر ما نتوانیم مسیر گذشته را تغییر بدهیم و همان راه پیشینیان در عرصه اقتصاد را برویم همچنان یک کشور وابسته به نفت باقی خواهیم ماند و دشمنان هم هر زمان اراده کنند این نفت را تحریم و مردم را با گرفتاریهای زیاد مواجه میسازند و کشور نیز تضعیف خواهد شد که اگر این اتفاق بیفتد در تاریخ ایران نابخشودنی خواهد بود.
وی ادامه داد: مردم برای انقلاب جانفشانیهای زیادی کرده و سختیهای فراوانی را تحمل نمودند، هزاران شهید، جانباز و ایثارگر تقدیم این نظام شده و نباید فرصتهای تاریخی را از دست بدهیم و خدای ناکرده اجازه بدهیم مولفههای قدرت نظام تضعیف شود در این صورت آیندگان ما را نخواهند بخشید.
فرصتهای پیش روی نظام
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، روحیه جهادی، عشق و علاقه مردم به انقلاب، نیروهای انسانی نخبه و با تجربه، منابع طبیعی سرشار را از فرصتهای پیش روی نظام دانست و گفت: اگر خدای ناکرده ما در جنگ اقتصادی شکست بخوریم مولفههای قدرت خود از جمله قدرت تاثیرگذاری منطقه ای، قدرتهای بازدارنده دفاعی، اعتماد عمومیمردم به حاکمیت و مسئولان نظام را نیز از دست خواهیم داد، این مسائل هم نقش و اهمیت حضور مردم در انتخابات و هم انتخاب فرد شایسته و صالح را دوچندان میکند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در گام دوم به ظرفیتهای مهم کشور اشاره کردند و امروزه منابع عظیم انسانی علمی، تحصیل کرده و نخبه در اختیار کشور است و اگر ما در این دوره تاریخی موفق نشویم از این ظرفیت انسانی استفاده کنیم این فرصت از دست خواهد رفت.
وی ادامه داد: این دوره از انتخابات بسیار مهم و سرنوشت ساز است، مردم با لحاظ این مسائل و تبیین و تحلیل این چالشها و فرصتها در انتخابات شرکت و فرد صالح را انتخاب کنند، انتظار این است که رئیس جمهور آینده از این فرصت تاریخی استفاده کرده و امید را به جامعه برگرداند.
جریانهای فکری کشور
حجتالاسلام والمسلمین رجایینیا خاطرنشان کرد: جریانهای فکری کشور آبشخور آنها روشن است، هر کدام نگاهها و رویکردهای آشکار دارند که در مناظرهها نیز آشکار شده است، مردم باید هوشیار باشند اگر در دام فریب غرب بیفتند و به وعدههای پوچ و توخالی دشمنان توجه نمایند و به جریان اصیل انقلاب توجه نکنند و با انتخاب نادرست، کشور را در مسیر غلط هدایت کنند، پیش بینی این است که ظرف چند سال آینده خطرات مهمیکشوررا تهدید کند و فرصتهای اساسی نیز از بین خواهد رفت.
وی ادامه داد:اگر دشمنان ببیند یک فرد با پشتوانه جریان اصیل انقلابی سرکار بیاید با ما مذاکره جدی تری خواهد کرد و ما در مذاکرات بین المللی نیز موفق تر خواهیم بود ولی اگر جریان غربگرا با رویکرد وابستگی به غرب حاکم شود، ما فرصتهای تاریخی را از دست خواهیم داد و فشار دشمنان نیز کاهش پیدا نخواهد کرد.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: رئیس جمهور آینده باید با تکیه بر روحیه و مدیریت جهادی، ضمن کاهش وابستگی کشور به نفت، بازگرداندن امید به جامعه، مقابله با جریان خطرناک نفاق و نفوذ، باید افراد صالح و کارآمد، جوانان متعهد و متخصص را به کار گرفته و اسیر حلقههای محدود مدیریتی نشود تا کشور را از وضعیت کنونی نجات دهد، فرصت چهار سال به سرعت از دست خواهد رفت.
رجایی نیا خاطرنشان کرد: مردم برای حمایت از جریان انقلابی و اعمال حاکمیت نیروهای انقلاب حضور باشکوه داشته باشند، وضعیت کشور بسیار حساس و این انتخابات نقطه عطف انقلاب اسلامی است که میتواند شرایط ما را تغییر دهد، چرا که دشمن دنبال پایان دادن به انقلاب در چهل سالگی بود در حالی که آغاز دوران دوم انقلاب است.
وی ادامه داد: باید ضمن حضور حماسی در انتخابات، مطالبه گری خود را از رئیس جمهور منتخب حفظ نمایند و در این میان، نقش نهادهای انقلابی در بحث نظارت و مطالبه گری در چهار سال آینده بسیار مهم و حیاتی در تاریخ معاصر ایران خواهد بود ومیتواند زمینه ساز حرکت پرشتاب انقلاب اسلامی به سمت پیشرفت بوده و یا خدای ناکرده زمینه شکست، تضعیف و عقب ماندگی ایران در مسیر پیشرفت باشد.
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=23605
نظرات