تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, جامعه و فرهنگ, عرصه فرهنگ و تربیت, گزارش, مشروح خبرها
شماره : 32166
تاریخ : ۲۴ اسفند, ۱۴۰۱ :: ۹:۰۰
دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در همایش ملی گردشگری: در نگاه توحیدی، گردشگری باعث افزایش معرفت دینی انسان می‌شود/ گردشگری در اسلام، از نوع فقط براساس تعریف مادی نیست بلکه از نوع معرفتی و تربیتی است رئیس دانشگاه لرستان در نخستین همایش ملی مدل‌ها و روش‌های توانمندسازی گردشگری استان لرستان گفت: «آنچه در نظام اسلامی از گردشگری مدنظر است آن است که گردشگری و سیر و سفر به معرفت دینی انسان بیفزاید».

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ دکتر علی نظری در در نخستین همایش ملی مدل ها و روش‌های توانمندسازی گردشگری استان لرستان که در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «در نگاه اسلامی، گردشگری فقط از جنبه‌های تجاری و اقتصادی دیده نمی‌شود بلکه نگاه اسلام به گردشگری، برپایه معرفت‌افزایی انسان است».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان تصریح کرد: «در اسلام، گردشگری باید باعث افزایش سطح آگاهی انسان نسبت به جهان هستی بشود؛ بنابراین گردشگری در اسلام، از نوع فقط براساس تعریف مادی نیست بلکه از نوع معرفتی و تربیتی است».

دکتر علی نظری، افزود: «نوع نگاه انسان به گردشگری برپایه آموزه‌های قرآن کریم، باید توحیدی و معرفتی باشد».

دکتر نظری، اظهار داشت: «در قرآن کریم به گردشگری توجه شده است؛ در این موضوع بایستی معرفت انسان نسبت به آفریدگار، بیشتر شود».

رئیس دانشگاه لرستان افزود: «در نگاه قرآنی به گردشگری، هم جنبه‌های اقتصادی مدنظر است و هم مهم‌تر، جنبه‌های معرفتی و تربیتی انسان لحاظ شده است».

وی بیان کرد: «گردشگری نوعی جهاد تبیین است؛ زیرا ظرفیت‌های یک ملت و یک کشور را می‌تواند به جهانیان نشان بدهد و معرفی کند».

رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: «گردشگری می‌تواند بسترساز تمدن نوین اسلامی باشد؛ تمدنی که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به‌صورت پیوسته بر آن تأکید می‌کنند».

دکتر علی نظری، تصریح کرد: «گردشگری، مؤلفه مهم تمدن‌سازی است و استان لرستان سرشار از این مؤلفه‌هاست».

دکتر نظری، توضیح داد: «برگزاری این همایش می‌تواند تقویت‌کننده نگاه توحیدی انسان به گردشگری باشد».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان بیان کرد: «رونق گردشگری در استان لرستان بایستی منتهی به رونق تجارت، بازرگانی و اشتغال استانی بشود و از سوی دیگر، معرفت دینی انسان را تقویت کند».

گفتنی است این همایش ملی با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دانشگاه لرستان، سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان، اداره کل میراث فرهنگی استان لرستان، استانداری لرستان و سایر سازمان‌ها و نهادهای استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.