تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, گزارش, مبانی علوم انسانی اسلامی, مشروح خبرها
شماره : 33230
تاریخ : ۱۱ خرداد, ۱۴۰۲ :: ۱۵:۰۲
تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی: انقلاب اسلامی، به نوعی انقلاب علوم انسانی بود/ دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور باید در دستیابی به رشد و توسعه دانش در حوزه علوم انسانی، در تراز انقلاب اسلامی عمل کند تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور، باید از نظر علمی با معتبرترین دانشگاه‌های دنیا برابری کند و این حق نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی با هدف امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت های دو نهاد در طراحی و تبیین رویکردهای نوین با حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، در حرم مطهر امام رضا(ع)دیدار کردند.
در این دیدار دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، همکاری علمی این دانشگاه با آستان قدس رضوی و خدمت به دستگاه حضرت رضا(ع) را توفیقی الهی و افتخاری بزرگ برای این مرکز علمی دانست و عنوان کرد: دانشگاه علامه طباطبائی دانشگاه تخصصی علوم انسانی است که منشأ خدمات ارزشمندی به جامعه است و بسیاری از چهره‌های برجسته علمی، سیاسی، اجرایی و ماندگار کشور از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند.
وی گفت: ما در دانشگاه علامه طباطبائی علاقه‌مند به تبادل تجارب و دستاوردها و استفاده از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در تمامی عرصه‌ها و زمینه های آموزشی و علمی هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین مروی نیز در این دیدار نسبت به اهمیت ﺗﻼﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ﻋﻠﻤﯽ و ﭘﮋﻭﻫﺸﯽ میان آستان قدس رضوی و مراکز علمی داخل و خارج از کشور برای رسیدن ﺑﻪ ﺍﻫﺪﺍﻑ کلان این آستان مقدس تأکید و خاطرنشان کرد: ارتباط و همکاری فعال میان بخش‌های فرهنگی و علمی آستان قدس رضوی با بخش‌های علمی داخل و خارج از کشور مورد استقبال، خوشوقتی و انتظار بنده است، زیرا این ارتباطات می‌تواند به بهره برداری هرچه بهتر از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دستگاه حضرت رضا(ع) منجر شود.
وی با تأکید بر اینکه آستان قدس رضوی متعلق به ولی خدا، عالم آل محمد، حضرت رضا(ع) بوده، از این رو باید در حوزه علمی و فرهنگی کشور سرآمد باشد، تاکید کرد: انقلاب اسلامی، انقلابی انسانی و فرهنگی و به نوعی انقلاب علوم انسانی بود و دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور باید در دستیابی به رشد و توسعه دانش در حوزه علوم انسانی، در تراز انقلاب اسلامی عمل کند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به دستآوردها و جایگاه علمی مناسب دانشگاه علامه طباطبائی در کشور، عنوان کرد: دانشگاه علامه طباطبائی جزو دانشگاه‌های خوب و دارای جایگاه علمی مناسب در کشور است؛ اما انتظار از دانشگاهی که به طور تخصصی در حوزه علوم انسانی کار می‌کند و مولود انقلابی علوم انسانی بوده، بسیار بالا است. این دانشگاه باید از نظر علمی با معتبرترین دانشگاه‌های دنیا برابری کند و این حق نظام جمهوری اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در پایان به امضاء تفاهم نامه بین سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و دانشگاه علامه طباطبایی اشاره کرد و گفت: باید با پیگیری مستمر و ترسیم نقشه راه روشن و زمان بندی شده، این تفاهم نامه را عملیاتی ساخت تا در بازه زمانی یک تا دو سال آینده، خروجی و نتیجه این همکاری مشترک آشکار شود.
در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری مشترک با هدف هم افزایی ظرفیت‌ها در جهت انجام بهینه مأموریت های علمی و فرهنگی و تقویت و بهره‌گیری از ظرفیت های دو نهاد در طراحی و تبیین رویکردهای نوین، بین رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و دانشگاه علامه طباطبائی به امضاء رسید.
هم افزایی ظرفیت ها در جهت انجام بهینه مأموریت‌های استقلالی هرکدام از طرفین، تقویت و بهره گیری از ظرفیت های دو نهاد در طراحی و تبیین رویکردهای نوین و فرهنگ سازی در زمینه های «سبک زندگی اسلامی ایرانی، فرهنگ رضوی، زیارت، وقف، نذر، احسان، انفاق و ...» در جامعه، همکاری سازمان یافته و توسعه همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با در نظر گرفتن همه امکانات دو طرف اعم از اطلاعات تجربی و تخصصی، نیروی انسانی و پشتیبانی، اثر بخشی برنامه‌ها و اقدامات دو طرف در راستای توسعه و بسط امتداد اجتماعی و رشد علمی در فضای حقیقی و مجازی، هدایت و کمک به کاربردی شدن آموزش‌ها و پژوهش‌های دانشگاهی، توسعه شرکت‌ها و سازمان‌های دانش بنیان و نیز فناوری‌های دانش بنیان با توجه به ظرفیت های طرفین و تحول دیجیتال و ارتقا ساختار فناوری اطلاعات با تأکید بر ظرفیت های دو طرف، بخشی از اهداف این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.