تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, عرصه حکمرانی, گزارش, مشروح خبرها, مهم ترین خبر صفحه اول
شماره : 41155
تاریخ : ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۴ :: ۱۵:۰۲
مجتبی امیری، رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، اعلام کرد؛ پذیرش دانشجوی دکتری در ۱۰ رشته تخصصی حکمرانی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ در ۱۰ رشته دکتری دانشجو می‌پذیرد. در حال حاضر رشته‌های دکتری فعال در این دانشکده شامل حکمرانی آب، حکمرانی آموزش، حکمرانی سلامت، حکمرانی اقتصادی، حکمرانی کشاورزی و منابع طبیعی، حکمرانی محیط‌زیست، حکمرانی علم، فناوری و نوآوری، حکمرانی انرژی، حکمرانی جمعیت و خانواده و آینده‌پژوهی است. در تمامی این رشته‌ها، پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی آینده انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی،به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران؛ مجتبی امیری، رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران با اعلام پذیرش دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ در ۱۰ رشته دکتری  گفت: فهرست رشته‌های دکتری این دانشکده پس از تأیید نهایی دانشگاه به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال و در دفترچه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اطلاع‌رسانی شده است.

وی افزود: در حال حاضر رشته‌های دکتری فعال در این دانشکده شامل حکمرانی آب، حکمرانی آموزش، حکمرانی سلامت، حکمرانی اقتصادی، حکمرانی کشاورزی و منابع طبیعی، حکمرانی محیط‌زیست، حکمرانی علم، فناوری و نوآوری، حکمرانی انرژی، حکمرانی جمعیت و خانواده و آینده‌پژوهی است. در تمامی این رشته‌ها، پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی آینده انجام خواهد شد.
رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران با اشاره به استقبال گسترده از این رشته‌ها بیان کرد: سال گذشته از میان ۳۰ نفر پذیرفته‌شده در مقطع دکتری این دانشکده، ۱۱ نفر دارای رتبه تک‌رقمی در آزمون دکتری بودند که نشان‌دهنده جذابیت و اهمیت روزافزون حوزه حکمرانی در میان نخبگان کشور است.
امیری با تأکید بر اهمیت تربیت نیروهای متخصص در این حوزه تصریح کرد: کشور با چالش‌های بزرگی در حوزه‌هایی نظیر آب، انرژی، محیط‌زیست، آموزش، سلامت، اقتصاد، خانواده، نوآوری و کشاورزی روبه‌روست که عبور موفق از آنها نیازمند نسل جدیدی از مدیران و سیاست‌گذاران توانمند در حوزه حکمرانی است.
وی همچنین افزود: مسائل حکمرانی در ایران پیچیده، به‌هم‌پیوسته و چند وجهی هستند؛ بنابراین تربیت متخصصانی با نگاه میان‌رشته‌ای و جامع‌نگر که بتوانند ارتباط میان حوزه‌ها را درک کرده و راهکارهای نوآورانه و تلفیقی ارائه دهند از ضروریات توسعه کشور به شمار می‌رود.
امیری تأکید کرد: حرکت به سوی حکمرانی نو که تلفیقی از دانش‌ها و مهارت‌های گوناگون است یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی راهبردی برای آینده ایران محسوب می‌شود. دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران با تمرکز بر تربیت نسل جدید خط‌مشی‌گذاران از طریق برنامه‌های میان‌رشته‌ای، گام مهمی در تحقق این هدف برداشته است.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.