تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : h133
حوزه : ۱۰ خبر اول, اخبار, برگزیده ترین ها, گزارش, مبانی علوم انسانی اسلامی, مشروح خبرها, مهم ترین خبر صفحه اول
شماره : 27703
تاریخ : ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ :: ۱۳:۰۰
دکتر علی سروری مجد در سفر به استان سیستان و بلوچستان: راه‌اندازی دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی سعادت در مناطق مختلف کشور/ رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه راه حل علمی برای مشکلات جامعه است دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی سعادت در مناطق مختلف کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی می‌شود. این دبیرستان‌ها جنبه کمیت گرایی و کسب درآمد برای دانشگاه نخواهد داشت و با هدف تربیت عالم ربانی برای 40 سال آینده راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ دکتر علی سروری مجد، مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها در سفر به استان سیستان و بلوچستان با معاون استاندار و فرماندار ویژه، امام جمعه و مسئولان شهرستان زابل دیدار و گفت و گو کرد.

وی از برنامه راه‌اندازی دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی سعادت در مناطق مختلف کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این دبیرستان‌ها جنبه کمیت گرایی و کسب درآمد برای دانشگاه نخواهد داشت و با هدف تربیت عالم ربانی برای 40 سال آینده راه اندازی خواهد شد.

مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها اظهار داشت: هرجا دبیرستان علوم و معارف اسلامی تأسیس شود نمایندگان ولی فقیه در استان و ائمه جمعه هر شهرستان تکیه گاه این مدارس هستند.

دکتر سروری مجد تأکید کرد: شجره طیبه دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی می تواند در پرورش و تربیت نسل آینده با مبانی اسلامی در دارالولایه سیستان موفق باشد.

دکتر علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها در ادامه سفر به استان سیستان و بلوچستان، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل بازدید کرد.

وی در جمع کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل، یکی از رسالت های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه راه حل برای حل مشکلات جامعه عنوان کرد و گفت:  مشکلات سیستان و بلوچستان جز با ورود دانشگاه ها و چاره اندیشی علمی حل نخواهد شد.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات منطقه سیستان را ورود به حوزه صنعت توسط دانشگاه ها دانست و افزود: مراکز تحقیقاتی دانشگاه ها باید در تغییر نگاه مردم به الگوهای کشت و دامداری در شرایط خشکسالی سیستان پیش قدم باشند.

دکتر سروری مجد با انتقاد از پایان نامه‌هایی که ناظر به حل مشکلات جامعه نیست، تصریح کرد: ضروری است پژوهش‌های دانشگاهی منجر به حل مشکلات و معضلات کشور شود.

وی تأکید کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کنار جذب حداکثری دانشجو باید به سمت تولید محصولات دانش بنیان حرکت کنند و برنامه اصلی آنها اولویت دادن به پژوهش، ارتباط سازنده با صنعت، حمایت از تولید محصولات دانش بنیان در مراکز رشد و حل مسائل و مشکلات حوزه سرزمینی خود باشد.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.