تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
در مراسم افتتاح مرکز پژوهشی در خراسان رضوی مطرح شد؛ مرکز پژوهشی مشترک، گامی بزرگ در تعاملات نهادهای علمی است/ نتیجه اشتراک فعالیت نهادهای عضو در تفاهم نامه، پیشبرد بهتر موضوعات و حل ریشه ای مسائل است مراسم افتتاح مرکز پژوهشی مشترک میان پژوهشگاه قوه قضاییه، حوزه علمیه خراسان، دانشگاه فردسی مشهد و دادگستری کل استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ مراسم افتتاح مرکز پژوهشی مشترک میان پژوهشگاه قوه قضاییه، حوزه علمیه خراسان، دانشگاه فردسی مشهد و دادگستری کل استان خراسان رضوی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان در این آئین افتتاح مرکز پژوهشی مشترک را مبارک و موثر خواند و گفت: دانشجویان و طلاب برای پایان نامه ها و رساله های علمی خود، به دنبال موضوع مناسب می گردند و این در حالی می باشد که به طور مثال بسیاری از پرونده های قوه قضائیه می تواند به تنهایی به یک مساله برای آنها تبدیل شوند. مدیر حوزه علمیه خراسان ایجاد پژوهشکده های مختلف و مراکز تخصصی را اثرگذار در همکاری های فی ما بین دانشگاه ها و سایر نهادهای علمی دانست که نتائج ملموس تر و ارزشمند تری در هر منطقه و با نظر به مشکلات هر استان بدنبال دارد. افتتاح مرکز پژوهشی مشترک، زمینه ساز اعتلای دانشجویان است احد ضابط، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم حل مسائل و موضوعات علمی را از جمله مهمترین اهداف تحصیل خواند و از افتتاح مرکز پژوهشی مشترک در تربیت و اعتلای بیش از پیش دانشجویان این دانشگاه استقبال کرد. نتیجه اشتراک فعالیت نهادهای عضو در تفاهم نامه، پیشبرد بهتر موضوعات و حل ریشه ای مسائل است حجت الاسلام والمسلمین هادی، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه نیز در این آئین گفت: این مرکز پژوهشی مشترک، کارهای علمی قوه قضائیه را انجام می دهند و پژوهشکده مطالعات حقوقی، راهبردی و قضائی اسلامی در ذیل آن فعالیت دارند. رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با اشاره به مدیریت سیاستگذاری قوانین و مرکز مطبوعات قوه قضائیه خاطر نشان کرد: مرکز آموزش و نوآوری در کنار این سه پژوهشکده حضوری فعال و اثرگذار دارد و بر حسب رسالت و وظائف، مدیریت رویه قضائی در سامانه ملی آرا برای استفاده دانشجویان و وکلا در دسترس و قابل استفاده است. حجت الاسلام والمسلمین هادی با اشاره به تفاهم نامه در حال تدوین میان قوه قضائیه و حوزه علمیه خراسان، حضور کارگروه این دو نهاد را در پژوهشکده مشهد اقدام مناسب و ارزنده ای عنوان کرد. وی ورود به مسائل بین المللی از سوی قوه قضائیه را دیگر موضوعی دانست که از سوی پژوهشگاه این قوه دنبال می شود و با بیان این که بدون تردید نتیجه اشتراک فعالیت ها، حل ریشه ای و اساسی مسائل خواهد بود، ابراز کرد: می توان مشکلات منطقه ای در هر استان را از طریق پژوهشکده با هم افزایی یکدیگر حل کرد و به ثمر رساند. رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه برگزاری جلسات هم اندیشی و نقد و نظر در پرتو ارتباط، هم افزایی و همکاری این چهار مرکز و نهاد را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد تا امور به وضع مطلوب و مورد نظر، بیش از پیش نزدیک شود. مجموعه های علمی برای مشکلات باید ارائه راه حل کنند غلامعلی صادقی، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نیز در ادامه این دیدار با اشاره به همکاری ها و نشست های مختلف این اداره کل با مجموعه های گوناگون ابراز کرد: برای مشکلات تولید، صنعت، امنیت و ... دستگاه های علمی حوزه و دانشگاه می بایست ارائه راه حل و همکاری تنگاتنگ و مستمری را داشته باشند. وی بر ضرورت و اهمیت استمرار و تداوم اقدامات صورت گرفته تاکید و اظهار کرد: امیدواریم با هم افزایی و تفاهم نامه امضا شده میان این چهار نهاد موثر در جامعه، به صورتی جدی اقدامات دنبال شده و تفاهم نامه، منشا خیر و برکت شود.

انتهای پیام/

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.