نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: شهرسازی و معماری اسلامی و غیر اسلامی نداریم اما باید چیدمان شهری و معماری به گونه ای باشد که آموزه های دینی و اخلاقی را در جامعه پیاده کرده و محقق سازد.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: دین مبین اسلام برای تمام شئون بشریت دستورالعمل هایی را برای فرد و اجتماع داده است که سبک و سیاق زندگی فردی و اجتماعی یکی از این شئونات است که به آن پرداخته که به عنوان نمونه می توان به حیا و عفت و مرز میان حجاب، عفت و حیا اشاره کرد.
وی افزود: رعایت مسائلی همچون اندرونی و بیرونی در منزل موضوع حیا و عفت را دنبال می کند که متاسفانه سازه های امروز بشری چنین به این عنوان را ندارد و خصوصی ترین مکان های خانه را مانند اتاق خواب که درونی ترین بخش هر خانه می تواند باشد را در انظار قرار می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم تصریح کرد: امروز بحث «حیاورزی» از نکاتی است که باید توجه جدّی به آن داشت. امروز دستورات اسلامی و عدم رعایت آن از سوی پیمانکاران و سازندگان سوئیت های آپارتمانی به یک یا دو اتاق خواب موجب شده تا تاثیر مستقیمی بر روی فرزند آوری و کاهش جمعیت داشته باشد.
وی اظهارکرد: من بسیار گله مند هستم از کسانی که مقابل قانون افقی سازی مسکن های شهری ایستادگی کردند و نگذاشتند با افقی سازی مسکن شهری برخی از احکام الهی در جامعه پیاده سازی شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان از قانونگذاران و دستگاههای اجرایی مربوطه خواست نسبت به الگوهای اسلامی ایرانی در ساخت و سازها توجه جدی داشته باشند.
انتهای پیام/