وی بیان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که در جامعه ایمانی، بن مایههای اصلی ایمان، معرفت و ارزشهای اجتماعی بر قرآن استوار باشد. از آنجایی که دانشگاه مبدأ تحولات اجتماعی قلمداد میشود، جایگاه و بستر بسیار مناسبی برای این امر است. تجربه نشان داده است ورود هوشمندانه و همراه با تدبیر دانشگاه به مسأله قرآن، نتایج شگرف تربیتی، اجتماعی و فرهنگی به همراه خواهد داشت. رهیافت به این موضوع، صرفا با برگزاری برنامههای فرهنگی در حوزه قرآن محقق نخواهد شد؛ بلکه باید سازوکاری طراحی شود که دانشگاهیان از نقطه نظر تدبر در آیات قرآن و جاری ساختن آن در زندگی علمی، حرفهای و شخصی خود به هدف والای انس با قرآن دست یابند.
محمدی با بیان اینکه در دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) ظرفیتهای فوق العادهای برای حرکت به این سمت و سو وجود دارد گفت: وجود دانشکده علوم و تحقیقات اسلامی، برخورداری دانشگاه از رشته علوم قرآن و به تناسب آن استادان متخصص و دانش آموختگان، کانونها و انجمنهای قرآنی و … تنها نمونههایی از حرکت به سمت یک کار ماندگار و عمیق قرآنی در دانشگاه است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) گفت: اقدام راهبردی ما برای توسعه فرهنگ قرآن در دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) راهاندازی مدرسه قرآنی با کارویژه تربیت مربیان دانشگاهی قرآن، تولید محتوای علمی و رسانهای بر مبنای سورههای قرآن، برگزاری همایشهای علمی و ترویجی با محوریت سورههای قرآن وطراحی دورههای آموزشی خواهد بود. بنا داریم تا در مراحل بعدی به ایجاد زمینه برای مطالعات بین رشتهای و تولید محتوا بر اساس آن گام اقدام کنیم. وجود رشتههای علوم انسانی و اجتماعی و حتی برخی رشتههای معماری ظرفیت خوبی برای تحقق این موضوع میتواند به شمار آید.
وی با بیان اینکه برپایی مدرسه قرآنی تا حدود یکسال آینده محقق میشود، ادامه داد: با راهاندازی مدرسه قرآنی به سمتی پیش خواهیم رفت که فضای دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) آکنده از نورانیت و معرفت قرآن شود.
انتهای پیام/