بر همین اساس دوشنبه، آیین افتتاح ساختمان جدید این مرکز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، برخی از مسئولین دانشگاه و اعضای بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم ضمن تشکر از بانیان و حامیان این اتفاق خوب و این اقدام خیرخواهانه طی سخنانی خطاب به حامیان، گفت: خوشا به حال پدران و مادرانی که چنین فرزندانی را در دامن خود پرورش دادهاند. فرزندانی که با دست سخاوتمندشان از داشتههای خویش برای جامعه و مردم هزینه میکنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: چنین حرکات ارزشمندی برای آموزش عالی یک فرهنگ شایسته را تسریع میکند و این بزرگترین سرمایه هر جامعه است.
وی در ادامه از توجه ویژه خود نسبت به خیرین و حامیان سخن گفت و در پایان برای آنان آرزوی خیر و برکت روزافزون کرد.
در ادامه جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: اتفاق مهمی در بخش سلامت روان افتاده است. از بانیان و حامیان و مسئولین تلاشگر در رقم خوردن این اتفاق تشکر میکنم و آرزوی توفیق این مرکز را دارم. امیدوارم مطابق با ساختمان این مرکز که با استانداردهای روز در دنیا تجهیز شده است، این مرکز با استفاده از بهترین مشاوران و متخصصان با بهترین فرآیند به مسیر خود ادامه دهد و "مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی شریف" تبدیل به بهترین مرکز مشاوره در کشور شود.
دکتر مهدیه برزگر، رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی نیز طی سخنانی گفت: امروز روز افتتاحیه مرکزی است که به دست یک تیم مهرورز و توسط حامیان و خیرین همیشه همراه با دانشگاه شریف ساخته شده است.
وی افزود: امیدوارم در تمامی دانشگاههای کشور مراکز مشاوره با تجهیزات و ساختمانهایی وجود داشته باشد که در شأن دانشجویان که سرمایههای انسانی و اجتماعی کشور هستند، باشد و خوشحالم که این آرزو بدین شکل در دانشگاه شریف محقق شد.
وی در ادامه از حامیان و خیرین و همچنین مسئولین دانشگاه تشکر کرد و گفت: پیام مهر شما را دریافت کردیم و هر روزی که وارد این مرکز شویم، این پیام برای ما تداعی خواهد شد. شما فراتر از ساختمان، کار بزرگتری انجام دادید، بذر امیدی در دلها کاشتید و آرامش را در دل انسانها زنده کردید. امیدوارم شاکر و قدردان این محبت با بهترین شکل ممکن باشیم. من و همکارانم متعهد میشویم با جان و دل پاسخگوی این دین باشیم و هر آنچه در توان داریم، برای بارور کردن این نهال به کار بگیریم و بتوانیم در تکثیر این الگو در کشور نقشی مهم ایفا کنیم تا خیرین حوزه سلامت روان برای ادامه این امر خیرخواهانه انگیزه بگیرند، امیدارم بتوانیم به بهترین نحو از این مرکز بازسازی و تجهیز شده بهرهمند شویم.
ابوالحسنی، معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف نیز گفت: همه ما به فکر پیشرفت ایران عزیزمان هستیم و این محقق نمیشود مگر با پیشرفت و سلامت سرمایههای انسانی کشور، در دانشگاه صنعتی شریف بهترینها تحصیل میکنند و باید برای بهترینها بهترین شرایط را فراهم کنیم.
ابوالحسنی با تاکید بر ضرورت ارتقای خدمات مرکز مشاوره، گفت: این ایده از یکسال گذشته ایجاد شد و حمایت معاونت وقت اداری و مالی دانشگاه و دکتر یعقوبی رئیس پیشین مرکز مشاوره همچنین حمایت حامیان و خیرین، این اتفاق خوب محقق شد.
وی افزود: از زمان آغاز ریاست دکتر جلیلی توانستیم میزان و کمیت خدمات مرکز را ارتقاء دهیم و آنچه امروز میبینیم ناشی از یک حرکت جمعی و همدلی است.
ابوالحسنی تصریح کرد: در اینجا تاکید میکنم ساختمان مرکز را فراهم کردیم برای یک مجموعهای که لیاقت این ارتقاء را داشته است. این پیله و فضای کاربردی جوابگو نبود، مانع ارائه خدماتِ در خور دانشجو بود، باید این ارتقاء اتفاق میافتاد. این تغییر را با کمک حامیان و خیرین آغاز کردیم و به بهترین نحو به ثمر رساندیم. امیدوارم این فضای همدلی ادامه پیدا کند.
معاون دانشجویی دانشگاه شریف افزود: خوشحالیم که بنیاد حامیان را در کنار دانشگاه شریف داریم و این نشاندهنده این موضوع است که دانشگاه جایگاه خویش را پیدا کرده و افراد حامی به صورت خودجوش تمایل و رغبت به حمایت از این دانشگاه که سرمایههای کشور در آن تحصیل میکنند، دارند.
وی در پایان ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه و حامیان و اشاره به پیشینه ساماندهی این پروژه ابراز امیدواری کرد که مرکز مشاوره هر روز با ارتقاء و پیشرفت خود در ترازهای بالاتری قرار گیرد.
در ادامه مشایخی، رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان و عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت اقتصاد دانشگاه شریف به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: بسیار خرسندم که فضای جدید و در خوری در دانشگاه صنعتی شریف بهعنوان مرکز مشاوره و سبک زندگی ایجاد شده است. در تمام دانشگاههای مطرح دنیا این موضوع بسیار حائز اهمیت است. چرا که دانشجویان وقتی وارد محیط دانشگاه میشوند، با مسائل روانی زیادی مواجه میشوند مسائلی از قبیل چالشهای موجود در کشور، دوری از خانواده در دوره دانشجویی، مشکلات خوابگاهی و تلاطمهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی موجود، همچنین فشارهایی که در دوران جوانی بر روی دانشجویان وجود دارد و این موضوع موجب آسیبپذیری بیشتر آنها میشود. بهطوریکه در یک سال گذشته دانشجویان زیادی بنا به شرایط موجود به این مرکز مراجعه کرده و ابراز خستگی و افسردگی کردهاند. من امیدوارم با تلاش مسئولین و حامیان و ایجاد ساختمان جدید مرکز مشاوره که مطابق با استانداردهای روز دنیا و با هدف ایجاد سلامت روحی و روانی برای دانشجویان ایجاد شده است، بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که با ارائه بهترین خدمات در این مرکز دانشجویان بتوانند با روحیهای شاداب به جامعه برگردند.
مشایخی در ادامه افزود: تحمل شرایط و فشارها برای دانشجویان شریف با توجه به اینکه یک دانشگاه رده بالا است، کمی دشوارتر است و برای آرام شدن و برگشت به مسیر زندگی عادی خود نیاز به مشاورههای تخصصی دارند. ساختمان و فضای قبلی این مرکز بسیار نامناسب بود. با کمک بنیاد حامیان و مسئولین دانشگاه توانستیم فضایی جدید مهیا کنیم تا با ایجاد ترکیبی مناسب از افراد متخصص و فضایی مناسب، نگاه دانشجویان به زندگی را تغییر دهیم تا بتوانند با استفاده از این ظرفیت با چالشهای خود در زندگی به بهترین نحو مواجه شوند.
وی در ادامه به برخی از عملکردهای بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف اشاره و تاکید کرد: کمکهای این بنیاد در سه سال اخیر سیر صعودی داشته است.
استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف گفت: دانشگاه صنعتی شریف با وجود پیشینه طولانی و دستاوردهای ارزشمند علمی و پژوهشی و الگوساز بودن با بالاترین اعتبار علمی کشور یک دانشگاه سرآمد در کشور است. در همین راستا بنیاد حامیان برای همیاری و ارتقای همه جانبه این دانشگاه با حضور جمعی از نیکوکاران به منظور جلب حمایت سایر نیکوکاران و برطرف کردن دغدغههای توسعه علم و فناوری در کشور ایجاد شد. این بنیاد از شهریور ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد و هم اکنون این بنیاد با تدوین برنامههای منسجم و بررسی فرایندهای چگونگی جلب مشارکتهای مردمی در حال فعالیت است.
به گفته رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان، بازسازی مرکز مشاوره، احداث پارکینگ، نوسازی خوابگاهها و تجهیز ساختمان کلاسها، حمایت از دانشجویان از طریق بورسیه توسط شرکتهای صنعتی، بورسیه دانشجویان ممتاز، کمک هزینه تحصیلی دانشجویان، تامین تجهیزات الکترونیکی و تامین هزینههای دارویی برخی از دانشجویان و ... از جمله خدماتی بوده که این بنیاد تا به امروز انجام داده است.
در انتهای مراسم با حضور وزیر علوم و رئیس دانشگاه شریف، از نمایندگان حامیان و خیرین با اهدای تقدیرنامه قدردانی شد.
به نقل از دانشگاه شریف، مساحت ساختمان جدید مرکز مشاوره بیش از ۶۰۰ متر مربع بوده و دارای ۲۲ اتاق است. تعداد اتاقهای روان درمانگری و روانپزشکی در ساختمان جدید ۱۰ اتاق است که ۳ برابر تعداد اتاقهای مشابه در ساختمان قبلی است. در این مرکز امکان ارائه خدمات در ۳۶ شیفت مشاورهای وجود دارد، علاوه بر آن با ارائه خدمات مشاوره تلفنی و پیشرفت تحصیلی و مددکاری این امکان به ۸۴ شیفت افزایش یافته است.
در ساختمان جدید کلیه مشاورهها به دلیل افزایش فضای فیزیکی به صورت حضوری برگزار میشود. به گفته طراحان و معماران این پروژه تلاش بر این بوده است که دانشجویان با حضور در این فضا حس مثبت و اعتمادآفرین دریافت کنند و از حضور در این فضا لذت ببرند. ساختمان جدید مرکز مشاوره آراسته و پیراسته، آماده پذیرش دانشجویان شریفی است که دل در گرو این سرزمین دارند.
انتهای پیام/