وی ادامه داد: اولویت در «شعائر اسلامی» شعائر حسینی است همانگونه که امام خمینی (ره) گفتند: «هرچه داریم از محرم و صفر داریم». در هرصورت این شعائر در راس همه شعائر قرار می گیرد و لذا هراندازه مردم این جهت را اهمیت دهند، آنچه که برای تعظیم شعائر برعهده ما بوده است در این مسیر محقق می شود.
وی ادامه داد: لذا یکی از جهاتی که علما و بزرگان براساس روایات رسیده نظر داده اند اینکه زیارت سیدالشهدا (ع) یک عظمت خاصی دارد و به همین دلیل «زیارت اربعین» از علائم مومن شمرده شده است. همین جهت باعث شده است که از قدیم الایام (زمان شیخ مفید و شیخ طوسی و…) از نجف تا کربلا در ایام معینی من جمله اربعین با پای پیاده می رفتند و حتی یک جاده از 5 جاده ای که برای رسیدن به کربلا ملحوظ است تحت عنوان «جاده علما»ست.
وی خاطرنشان کرد: مراسم زیارت اربعین بعد از سقوط حکومت های ظالم تقویت و جهانی شده و رسمیت یافته خصوصا بعد از اهانت هایی که اخیرا به قرآن کریم شده است. در این جریان احساسات مسلمانان جریحه دار شد و جریانی قوی برای پاسخگویی به این اهانت ها در کشورهای مسلمان و میان شیعیان به راه افتاد.
وی گفت: امروز تقریبا متعین شده است که پیاده روی اربعین از شعائر بزرگی برای اسلام و مسلمین است و همین سبب حضور قوی و موثر مردم در مراسم امسال شده است.
وی بیان داشت: در این پیاده روی خیلی افراد از ادیان دیگر به دلیل عظمت مقام امام حسین (ع) و بزرگداشت ایشان بر خود وظیفه می دانند که وارد این عرصه شوند.
انتهای پیام/