تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گزارشی از نشست علمی"درآمدی بر ابعاد فقهی جمعیت"؛ بهانه"انفجار جمعیت مسلمانان" اسم رمز نابودی مسلمانان/ بسیج همه امکانات مؤسسه میراث نبوت برای ترویج سبک زندگی اسلامی/ مسأله حکم شرعی افزایش جمعیت یک مسأله فقهی و اجتهادی است غربی های برای رسیدن به توسعه راهکارهای مختلفی ارائه دادند از جمله، مسئله "جمعیت و توسعه" و "زنان و توسعه" و اینگونه القا کردند که رشد بالای جمعیت مسلمانان با توسعه منافات دارد و برای رسیدن به توسعه باید رشد جمعیت آنان کنترل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی به نقل از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)؛ حجت الاسلام والمسلمین شفیعی شاهرودی در نشست علمی"درآمدی بر ابعاد فقهی جمعیت" که به همیت کارگروه مطالعات جمعیتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با همکاری انجمن مطالعات اجتماعی حوزه،‌ گروه سبک زندگی مؤسسه شناخت، ستاد راهبری جمعیت و مجمع ملی فعالان جمعیت برگزار شد در سخنانی به تبیین اهداف شوم دشمنان اسلام و انقلاب در طرح کنترل جمعیت پرداخت و گفت: من سالهای قبل پس از دریافت گزارشاتی از برخی آثار منفی و مخرب طرح کنترل جمعیت به ویژه در زمینه تغییر بافت جمعیتی و تبدیل اکثریت به اقلیت در برخی مناطق کشور، برآن شدم که در حد توان خود در راستای نقد این طرح و پیشگیری از تحقق اهداف شوم دشمنان مکتب اهل بیت(ع) تلاش کند.
وی افزود: در این راستا امکانات مؤسسه میراث نبوت را بسیج کردم و مؤسسه در کنار فعالیت های ملی در زمینه "غدیر" و معرفی شخصیت والای حضرت ابوطالب(ع) به فعالیت های گسترده پژوهشی و فرهنگی درباره نقد طرح کنترل جمعیت و ترویج سبک زندگی اسلامی پرداخت.
این محقق و پژوهشگر حوزوی گفت: معضلات جنسی دنیای مسیحیت و یهودیت امروز در کشورهای غربی، همچنین سستی کانون خانواده آن ها به خاطر رواج فحشا و همجنسبازی و نیز بیماری های آمیزشی از قبیل ایدز و ...غرب را نگران کرد و باعث تصمیم گیری سریع آنان و تبلیغات وسیع و دامنه دارشان علیه جمعیت و موقعیت روبه رشد مسلمانان شد.
وی افزود: از این رو غوغای انفجار جمعیت مسلمانان را با بیانات مختلف به راه انداختند و بلافاصله از بلندگوی سازمان ملل متحد، مساله" انفجار جمعیت مسلمانان" را مطرح کردند و سازمان ملل متحد برای حل مساله انفجار  جمعیت مسلمانان به طور جدی وارد عمل شد و در این راستا تبلیغات گسترده از قبیل: آلودگی محیط زیست، بحران آب و هوا و غذا و زمین و پاره شدن لایه اوزون و ... شروع شد.
وی ابراز داشت: تمام سازمان های مربوطه برای اجرای هرچه قوی تر تبلیغات، وارد عمل شدند تا بتوانند زمینه را کاملا آماده سازند و از طرفی برای آن که کشورها این مساله را به راحتی بپذیرند و ملزم به اجرای اهداف دیگر غرب شوند راهکار "توسعه" را ارائه دادند.
مدرس خارج فقه جمعیت و مولف کتاب درآمدی بر فقه جمعیت تاکید کرد: غربی های برای رسیدن به توسعه راهکارهای مختلفی ارائه دادند از جمله، مساله "جمعیت و توسعه" و "زنان و توسعه" و اینگونه القا کردند که رشد بالای جمعیت مسلمانان با توسعه منافات دارد و برای رسیدن به توسعه باید رشد جمعیت آنان کنترل شود.
وی افزود: در مورد زنان نیز چنین القا کردند که با نیمی از جمعیت نمی توان برای توسعه گام برداشت و باید نیمه دیگر جمعیت نیز در توسعه مشارکت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی خاطرنشان ساخت: در این راستا در آن زمان کارهای پژوهشی و فرهنگی مختلفی انجام شد که برخی از آن کارها عبارتست از، نوشتن نامه ای ده صفحه ای مشتمل بر شش مطلب و ارسال به مراجع معظم تقلید وقت، منعکس کردن فتاوای دربافتی به مسئولان فرهنگی و اجرایی وقت، تهیه بوشوری با نام" هجوم آرام و خواب غفلت" مشتمل برچکیده نامه فوق، اطلاع رسانی در شبکه های مجازی به ویژه سایت های اینترنتی و ...
مدرس خارج فقه جمعیت و مولف کتاب درآمدی بر فقه جمعیت  در پایان افزود: درباره فقه جمعیت ابتدا باید حکم اولی افزایش یا کاهش جمعیت مورد بحث واقع شود و بررسی کنیم که آیا صرف نظر از عوارض مثبت یا منفی فردی، خانوادگی و اجتماعی کاهش یا افزایش جمعیت، در اسلام آیا افزایش جمعیت رحجان دارد یا کاهش جمعیت آنگاه باید ببینیم که در صورت عوارض خانوادگی یا اجتماعی بر هریک از کاهش یا افزایش جمعیت، حکم شرعی و فقهی آن چه خواهد بود؟


آیت الله مدرسی یزدی نیز در ادامه این نشست علمی در سخنانی گفت: مباحث افزایش جمعیت ابتدا و با تأکید زیاد از حوزه، روحانیت، مراجع تقلید و فضلا آغاز شد و اکنون نیز باید همنیگونه ادامه یابد تا کاستی‌ها و بی دقتی گذشته جبران شود.
استاد سطوح عالی وخارج حوزه علمیه قم با بیان این‌که مسأله حکم شرعی افزایش جمعیت یک مسأله فقهی و اجتهادی است، گفت: این مسأله دارای ویژگی‌های علمی مخصوص به خود است که باید حفظ شود و اگر این پشتوانه علمی حفظ نشود و بر اساس برنامه‌های اجرایی تنظیم نشود دچار مشکل می‌شویم.
وی با بیان این‌که در مسأله فرزند آوری تنها نباید به روایات تشویقی در این زمینه اکتفا کرد، گفت: مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز در این زمینه دخیل است و باید به آنها نیز توجه کرد.
آیت‌الله مدرسی یزدی با تأکید بر این‌که تحدید نسل در کشور نیازمند آسیب شناسی جدی است، ابراز کرد: در دنیا کمتر اتفاق افتاده که این گونه برنامه‌های کنترل جمعیت در کشوری جا بیفتد اما الان کاملا این بحث فرهنگسازی شده است و باید برای حل این معضل برنامه ریزی درستی صورت گیرد.
وی با اشاره به این كه با توصیه اخلاقی نمی شود تمام مساله را حل كرد، تصریح كرد: حوزه یك جنبه نظری و یك جنبه ترویجی دارد و باید در بعد نظری در مسائل اجتماعی با همكاری دانشگاه این مسائل را پیگیری كند، مسئله جمعیت یک مسئله جامع الاطراف است.
آیت الله مدرسی یزدی خاطرنشان ساخت: کار درعرصه جمعیت باید عاقلانه باشد چرا که این موضوع یک مشکل بدخیم است و علاج آن نیز دشوار است و در این راه باید از تجربیات تلخ و شیرین سایر جوامع نیز بهره برده شود.
وی در پایان سخنان خود با بیان این‌که در کشور های خارجی برای فرزند آوری سیاست‌های تشویقی را ارائه می‌دهند، گفت: ارزشهای دینی ما در باب مسائل جمعیتی پشتوانه محکمی برای ما ایجاد کرده است اما دولت نیز باید مشوق های بیشتری برای این امر قرار دهد و اولویت هایی برای کسانی که فرزند بیشتری دارند در نظر گیرد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری مفتاح انسانی اسلامی محفوظ می باشد.