به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ رسانه زنان، خانواده و زیست جنسی در به بررسی ایرادات لایحه نهایی دولت در خصوص عفاف و حجاب پرداخت که متن آن بدین شرح است؛
۱ – به کم قانع نباش!! طبق ماده ۱ لایحه، فرقی بین نمایان شدن آرنج دست با پوشیدن مینی ژوب و… وجود نداره و جریمه هر دو یکسانه.
۲ – پلیس تماشاچی: با توجه به تأکیدبر استفاده از سامانههای هوشمند، پلیس در صورت دیدن یک یا چند نفر بصورت نیمه برهنه حق هیچ مداخله ای را نخواهد داشت. آنها نهایتا در صورت ثبت چهره با پیامک جریمه روبرو خواهند شد.
۳ – هیچی نگو، جریمه میشی ها!: پلیس که قرار نیست کاری بکنه؛ مردم هم درصورت مداخله با کوچکترین اهانتی با جریمه ای بیش از جریمه فرد نیمه برهنه مجازات میشوند!!
۴ – مسئله ناتمام اپال ها: طبق ماده ۳ مسئولین مراکز تجاری باید از «ورود» افراد برهنه پوش جلوگیری کنند. ولی فکری اساسی برای «بعد از ورود» این افراد نشده است و حکایت اپال ها همچنان باقی است.پ
۵ – ساحل آزاد شد؟ با توجه به فقدان دوربین در بسیاری از مناطق، و یا امکان دور زدن دوربین های نظارتی، اتکای کامل به دوربین و حذف میدانی پلیس به معنای آزادی برهنگی در بسیاری از نقاط (ساحل وکوه و…) خواهد بود
۶ – لاکچری بازی با ناف!: جرایم صرفا مالی برای قشرمرفهبازدارنده نیست و برهنه پوشی را به نمادی از تمکن مالی تبدیل میکند.
۷ – فرایند پیچیده: هرکس میتواند حتی برای پیامک اخطار، در سامانه اعتراض بزند و باید هیئتی متشکل از یک قاضی و نماینده وزارت کشور و فراجا ظرف دو ماه به آن رسیدگی نمایند! این یعنی افزایش چند برابری پرونده های قضایی!!
۸ – سخت گیری بر آمرین تساهل با برهنگی: در ماده ۸، آمرین به معروف درصورت توهین و … به مجازات تهدید شده اند. در حالی که هیچ ضرورتی برای آوردن این بند در قانون نیست و صرفا باعث اضطراب و عقب نشینی مردم دلسوز و تحریک برهنه پوشان برای شکایت از آمرین است.
۹ – فروختن ارزش ها: افراد متمکن مالی میتوانند با پرداخت هزینه هر روز با مینی ژوب در خیابان حاضر شوند ؛ بدون مطقا برخورد قضایی. آیا این به معنای فروش ارزش ها نیست؟
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=33248
نظرات