به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ سرکار خانم دکتر زهره برقعی در دیدار با دکتر عطاءالله رفیعی آتانی رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که جامعه الزهرا علیها السلام ظرفیتهای گستردهای دارد که هنوز بهدرستی شناخته و معرفی نشده است گفت: انتظار آن است که مجلس و دولت از این ظرفیت عظیم که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده است استفاده کنند.
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با انتقاد از عدم حضور بانوان طلبه و دانشآموختگان حوزههای علمیه خواهران در سیاستگذاریها و تصمیمگیریها گفت: نتیجه این خلأ تصویب قوانینی است که بخشی یا همه آن قابلیت اجرا ندارد مانند قانون عفاف و حجاب و برخی قوانین مربوط به زنان و خانواده.
وی با بیان اینکه طلاب و دانشآموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام غالبا در میان مردم حضور دارند و دغدغهها و مشکلات آنها را میدانند و از طرفی تحصیلات و پژوهشهای خوبی در حوزه علوم اسلامی دارند، میتوانند درزمینهٔ وضع قوانین و سیاستگذاری در عرصههای مختلف به نهادهای حاکمیتی کمک کنند.
مدیر جامعه الزهرا با پیشنهاد تأسیس کمیتهای مشترک با عنوان سیاستگذاری و حکمرانی بانوان برای بررسی همه موضوعات و مسائلی که بانوان میتوانند در آن حضور داشته باشند گفت: جامعه الزهرا علیهاالسلام کمک به نهادهای حاکمیتی را در راستای تقویت و تعالی نظام جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود میداند و در این مسیر از هیچ کمکی فروگذار نخواهد کرد.
در این دیدار رفیعی آتانی رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ورود طلاب به رشتههای علوم انسانی اجتماعی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است گفت: این ورود و حضور در برخی رشتهها به حدی از بلوغ رسیده که منشأ اثر در برخی حوزهها شده است و این در حالی است که به طرز عجیبی خواهران طلبه باوجود تحصیل در این رشتهها، در این عرصه حضور ندارند و این یک ظلم به بانوان طلبه است.
وی با بیان اینکه موضوعات مربوط به بانوان مثل مسائل زن و خانواده حق انحصاری آنها است ولی نباید حضور زنان را در عرصههای علمی و اجتماعی محدود به این موضوعات خاص کرد اظهار داشت: بر اساس آنچه غربیها برای ما برنامهریزی و به آن تصریح هم کردهاند برای به چالش کشیدن جمهوری اسلامی باید خانوادهها را به نابودی بکشانند، برای همین روی این مساله سرمایهگذاری ویژه کردهاند.
رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوعات، مسائل و مشکلات اجتماعی بسیار فراوان است و شما در اینجا که کانون فکر است باید برای حل آنها راهکار ارائه دهید و در این عرصه مصمم وارد میدان عمل شوید.
وی با اشاره به اینکه کار ما در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی کمک به سیاستگذار در تصمیمگیری است، گفت: در این راستا ۶ گروه علمی اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع، مدیریت، حقوق و گروه فنی شامل طلاب مهندس در این مرکز مشغول کارهای علمی پژوهشی هستند و آمادگی کامل داریم تا در همه این شش حوزه از پژوهشگران جامعه الزهرا علیهاالسلام استفاده کنیم.
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=28383
نظرات