به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی، به نقل از رادیو گفتگو؛ فاطمه منتظری در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو از عدم سرمایهگذاری بر روی عفاف در مقابلِ پوشش و البسه انتقاد کرد و گفت: گنجینههای غنی مذهبی و ملی را در اختیار داریم؛ چراکه قدیمیترین تمدن را در اختیار داریم؛ ولی برخی در صدد حذف آن برآمدند.
وی با اشاره به تأکیدات حضرت امیر(ع) به مالکاشتر مبنی بر لزوم توجه به پیشینه تمدنی مصر افزود: وقتی اساس این تمدن صحیح است، باید آن را تقویت نماییم؛ اما ما بهجای بازسازی، خانه را خراب کردیم و موجب گاردگرفتن برخی افراد شدیم و از طرفی شیوههای سنتی نادیده ماند.
منتظری با اشاره به این که در برخی موارد ریشه و اصول عفاف ایرانی را از یاد بردهایم، افزود: مادران آن گونه که باید تقویت نشدند. چراکه مادران هستههای اصلی سلولهای اجتماع را میسازند و باید اطلاعات کافی را به نسل بعد منتقل کنند.
وی همچنین از سیاستهای زمان بر انتقاد کرد و گفت: ما بر روی مادران بهعنوان یک رسانه زودبازده سرمایهگذاری نکردیم.
این کارشناس حوزه زن و خانواده بر لزوم اتخاذ تمهیداتی از سوی مسئولین اشاره کرد و گفت: هویت محترم نوجوانان باید به رسمیت شناخته شود. اینها دارای غنای فرهنگی هستند و ما باید یادآور شویم که منفعت آنها در عفاف است.
منتظری با بیان این که حجاب یکی از ابزارهای پیشرفت است، گفت: با رعایت حجاب جولانگاه مناسب برای حضور در عرصه اجتماعی فراهم میشود.
وی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفتوگو خاطرنشان کرد: در سیاستگذاریهای کلان باید مادران و پدران را در نظر گرفت و حتی میبایست واژه غیرت را بهدرستی تعریف کرد.
منتظری با بیان این که برخی مسائل جای گذشت ندارد، گفت: مدیریت قدرت و عواطف به دست پدر و مادر یکی از سیاستگذاریهای جدی و زودبازده است.
https://ihkn.ir/?p=38000
نظرات