به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ آیت الله فقیهی در درس خارج گفت: ما در بحث پیش گیری از ظلم گفتیم که دفع المنکر واجبٌ، حذف ماده الفساد، ما در جامعه بیش تر می گوییم امربه معروف و نهی از منکر . ما می گوییم بالاتر از این : دفع المنکر واجب است. ما می گوییم دفع منکر واجب است.
حوزه های علمیه وظیفه دارند دفع منکر کنند. وزارت فرهنگ ما و وزارت آموزش و پرورش ما باید کار کنند و بچه ها را خوب تربیت کنند که گناهی در جامعه وجود پیدا نکند، فرهنگ غربی در جامعه وجود پیدا نکند. نه اینکه بگذاریم وجود پیدا بکند بعد بگوییم آقا چرا این گناه را انجام داد.
این فرهنگی هست که بچه های ما با آن تربیت شدند در مدارس ، این فرهنگ غربی است که در مدارس حاکم بوده است. متأسفانه در این چهل سال هم با این فرهنگ مبارزه نشده است. فرهنگ ما هنوز همان فرهنگ است. درس های ما هنوز همان درس هاست.
دفع المنکر نکردیم ما فقط رفع المنکر کردیم. ما ماده فساد را از بین نبردیم ما باید ماده فساد را از بین ببریم . وزارت فرهنگ و آموزش و پرورش موظفند عقاید اسلامی و فرهنگ اسلامی را به بچه ها یاد بدهند.
باید علل گناه را پیدا کرد و با علت ها مبارزه کرد. نگذاریم که گناه در جامعه وجود پیدا کرد نه اینکه وقتی وجود پیدا کرد بیایید شما لایجه حجاب درست کنید و بگویید صد تومان جریمه اش می کنیم. دویست تومن جریه اش می کنیم. این چه لایحه ای است که درست کرده اید؟
با صد تومن جریمه می خواهید جلوی گناه را بگیرید؟ از هزارتا بی حجاب یکی را پیدا می کنید که می خواهید جریمه اش کنید، او می گوید اگر پول می خواستید زودتر می گفتید خودم به شما صد تومان می دادم!
آیا این گونه می خواهید با فساد مبارزه کنید؟ باید این درخت فساد را بکنید بندازد جلویش نه اینکه بگذارید فساد ایجاد بشود بعد برایش جریمه درست کنید و بگویید تخلف است. به نظر می آید این کارها ریشه ای نیست و نتیجه ای هم ندارد.
هر چند دولت نشان داده که بیش از نظر حوزه و علما، خواهان رای و تبلیغات ایشان است که برای این موضوع فکر اساسی باید کرد، زیرا عملا هزینه اشتباهات دولت را حوزه و روحانیت می پردازد.
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=33369
نظرات