به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی؛ نشست مشترک فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد و سید مجید امامی دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور به منظور بررسی مسائل و موضوعات فرهنگی زنان و ساماندهی مد و لباس برگزار شد.
فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در ابتدای این نشست گفت: ساماندهی مد و لباس و زیست عفیفانه از جمله موارد مهمی است که باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مستقیم به آن ورود جدی داشته باشد.
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با اشاره به اقدامات انجام شده در این وزارتخانه در راستای تقویت زیست عفیفانه یادآور شد: نظارت بر طراحی و تولید از وظایف مصرح وزارت فرهنگ در قانون ساماندهی مد و لباس است.
در ادامه این نشست زهره سادات لاجوردی عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اقدامات فرهنگی نیازمند انسجام و پیوستگی هستند تا بتوان نتایج آن را در بطن جامعه رویت کرد ، متاسفانه در حال حاضر شاهد انسجام و پیوستگی بین دستگاه ها برای تقویت عفاف و حجاب نیستیم.
نماینده مردم تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از اقدامات این وزارتخانه، در موضوع زیست عفیفانه تصریح کرد: در دولتهای پیشین شاهد خروجی مهمی با توجه به برگزاری جلسات متعدد نبودیم در صورتی که این جلسات باید نتایج موثری داشته باشد.
زهرا شیخی مبارکه عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ارتباط وزارت فرهنگ و ارشاد با فراکسیون تاکنون چندان پایدار و منسجم نبوده است، نیازهای بانوان به عنوان نیمی از جامعه باید تامین شود چه بسا این نیاز در حوزه فرهنگ، هنر و پوشش مناسب باشد، وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی مسائل فرهنگی باید روابط پررنگی با مدارس و دانشگاهها برقرار کند و با سلایق بانوان در گروههای سنی مختلف آشنا باشد.
در ادامه این نشست سمیه رفیعی نماینده مردم تهران ، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس عنوان کرد، اقدامات جزئی انجام شده در حوزه عفاف و حجاب قابل قبول نیست اما سیاستگذاری مد و لباس باید به صورت مستقل، ایرانی، اسلامی و با قیمت گذاری مناسب باشد.
فاطمه محمدبیگی عضو فراکسیون زنان در مجلس یازدهم و عضو هیات مدیره عفاف و حجاب ادامه داد: باید جلسات متعددی با نخبگان فرهنگی و هنری برگزار کنیم، ترویج فرهنگ عفاف در قالب پوشش ایرانی و اسلامی، بستههای حمایتی مناسب برای توجه به زیست عفیفانه و…. گسترش یابد.
وی ادامه داد: انتظار داریم روز ۲۱ تیرماه که روز ملی عفاف و حجاب است تمام دستگاهها روی کار بیایند و شاهد موازی کاری نهادها و سازمانها نباشیم، کار گروهی برای تقویت پوشش عفیفانه ایرانی اسلامی شکل بگیرد و همچنین انتظار میرود شاهد برگزاری تعدد نمایشگاههای عفیفانه بیشتری در طول سال باشیم. در تاریخ عفاف و حجاب را با حادثه تلخ مسجد گوهرشاد برای نسل جدید بازگو کنیم تا فلسفه چادر به عنوان پوشش عفیفانه برای نسلهای آینده زنده بماند.
در پایان این نشست اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد، وزارتخانه تمام تلاش خود را در جهت زیست عفیفانه خواهد داشت و معاونان وی نیز بسته های طراحی شده را در گفتگو با نمایندگان توضیح دادند.
انتهای پیام/
https://ihkn.ir/?p=28557
نظرات