به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در روز چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، دکتر احمد فاضل زاده، رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به همراه هیأت همراه از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بازدید بعمل آوردند. همچنین در ادامه، نشستی با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین استاد نجف لکزایی و مدیران ادارات و مراکز پژوهشگاه برگزار شد.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ضمن خیر مقدم و خوش آمدی گویی، نسبت به معرفی پژوهشگاه و فعالیت های بخش های مختلف آن اشاره و افزودند: پژوهشگاه علوم و فرهنگ از سال ۹۳ رویکردش به مسئله محوری تغییر کرد و از سال گذشته هم یک قیدی به این رویکرد مسئله محوری اضافه شد و به «امتداد مسئله محوری در چرخه حکمرانی کشور» تغییر یافت. بدین معنا که پروژه هایی که در کشور انجام می شود حتماً باید ناظر به حل یک مسئله ای با رویکرد حکمرانی باشد. و پژوهشکده های ما هم مسئله مرجعیت حکمرانی را دنبال می کنند.
معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی بیان داشتند: امیدوارم حضور جناب آقای دکتر فاضل زاده و هیأت همراه باعث ارتباط بیشتر شود لذا بر همین اساس تأکید می شود برای ارتقای دانش در حوزه نظام های ارزیابی و سنجش، نیازمند همکاری کارشناسان دو مجموعه می باشد. در این راستا کارشناسان خبره آن مرکز کارگاه های ویژه ای برای همکاران ما در بخش معاونت پژوهش و گروه ارزیابی و نظارت برگزار نمایند، تا کارهایی که انجام می دهیم از نظر نظام ارزیابی بهتر دیده شود و به استانداردهای (ISC) نزدیک شود.
در ادامه دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس موسسه ISC، ضمن ابراز خرسندی از توفیق زیارت حرم حضرت معصومه (س)، به ایراد سخنرانی پرداخت.
فاضل زاده سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران را که یک نخبه ملی و بین المللی است تسلیت گفت و اظهار داشت: افراد شاخصی مثل شهید چمران عمق و تاثیر کارهایشان بسیار زیاد است و امیدوارم نمونه های ایشان در نظام اسلامی تربیت شوند.
وی در ادامه معرفی مختصری از مجموعه فعالیت ها و ماموریت های ISC ارائه داد.
فاضل زاده افزود: سال گذشته پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی رتبه ۱۸ در بین ۵۲ موسسه پژوهشی و رتبه ۵ در بین ۲۲ موسسه پژوهشی در حوزه هنر و علوم انسانی را کسب نموده است. مسئله محور بودن پژوهش ها یک نقطه قوت این مجموعه است. در این راستا، سامانه نظام ایده ها و نیازها که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است میتواند کمک موثری در تعریف مسائل و حوزه های پژوهشی باشد.
رئیس موسسه ISC گفت: مجموعه دانشنامه ها و دایره المعارف علوم قرآنی که در این پژوهشگاه تدوین شده است باید به محققین جهان اسلام معرفی شود که در این زمینه میتوان از ظرفیت های موجود در ISC بهره برد.
در ادامه این دیدار، مدیران پژوهشگاه دیدگاه ها و نظرات خود را در خصوص رتبه بندی و ارزیابی نشریات مطرح کردند که مقرر شد یک کارگاه اختصاصی برای پژوهشگاه برگزار شود.
در پایان این دیدار، تفاهمنامه همکاریهای علمی– پژوهشی– فناوری – نوآوری بین موسسه ISC و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی توسط روسای دو مجموعه امضا شد.
انتهای پیام/
نظرات