به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی به نقل از روابط عمومی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، در بخش نخست این برنامه، نمایشگاهی از کتابهای با موضوع معماری و شهرسازی ایرانی-اسلامی که توسط مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در محل دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بر پا شده بود، افتتاح و از کتاب «سلامت شهری؛ مدلهای کنشپژوهی مشارکتی برای مقابله با نابرابریهای اجتماعی – اقتصادی در بافتار شهری» رونمایی شد و سپس مراسم افتتاحیه در سالن شهید مداح دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.
در افتتاحیه این کارگروه، دکتر بوترابی (معاون فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه) به نیابت از رئیس دانشگاه به مهمانان و شرکتکنندگان در همایش، خوشامد گفت و از عوامل برگزارکننده، ارایه دهندگان مقالات و داوران، تشکر کرد.
در این مراسم، دکتر سمانه تقدیر (دبیر علمی کمیسیون معماری و شهرسازی هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی و اولین همایش معماری حکمتبنیان)، گزارشی از فعالیتهای این کمیسیون و برنامههای همایش ارایه کرد.
سپس مهندس نقرهکار (رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی ) با موضوع «تحقق تمدن نوین اسلامی با هویت اسلامی-ایرانی» سخنرانی علمی ارایه نمود.
پس از آن، دکتر بهزادفر (استاد دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه)، با موضوع «حقیقت لامکانی هستی و مکانسازی مبتنی بر هوش مصنوعی» و دکتر جهانبخش و دکتر شکوهی با موضوع «خانه مولد: بنیانی برای آمایش متوازن سرزمین» سخنرانی علمی خود را ارایه نمودند.
ارایه دو سخنرانی علمی توسط دکتر حمزه نژاد با عنوان «الگودهی به مفهوم سیال خانه اسلامی-ایرانی معاصر» و دکتر آرامی با موضوع «مسکن متناسب با نیاز خانواده» از دیگر برنامه های صبح این کنگره بود.
در برنامه عصر کنگره مقالات تخصصی در دو کمیسیون معماری و شهرسازی به صورت جداگانه ارایه شد.
https://ihkn.ir/?p=35845
نظرات